Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תהיה ירידת ערך השאלה לכמה שנים תחזיק את הרכב ומה מתאים לצרכיך ולכיס שלך.

אין יכולת אמיתית לנבא ירידת ערך.

אל תחשוב שהוורסו סופר אמינה . רק חודש שעבר כתב פה בחור על גיר רציף שלה ששבק חיים.

הדגם של הפיקאסו החדש בנתיים מראה עמידות אבל הוא רק שנתיים+ על הכבישים.

בכל פרמטר אחר הגראנד פיקאסו עולה על הוורסו .

אם ירידת ערך מפחידה אותך, אל תקנה רכב. קח בליסינג וגמרנו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

מבין אותך. אחרי 5 שנים רכיב ירידת הערך פחות מעניין.

אבל אני משוחד (מחזיק פיקאסו). חכה לעוד דעות בנושא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הדגם החדש של הפיקאסו נמכר כבר מ 2014 ונחשב אמין בסה"כ. הוא קצת יותר מרווח מהורסו ל 7 נוסעים ומשאיר תא מטען מעט גדול יותר כשכל המושבים פתוחים. גם הוא וגם הורסו אמינים בסה"כ. היתרון של הפיקסו בכוח המנוע של מנועי הטורבו בנזין ודיזל. לדיזל גם צריכת דלק טובה משמעותית.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אני דווקא חושב שהבחירה קלה מאד. הוורסו צפוף מאד יחסית לגרנד פיקסו.

אם אתם רוכשים את הרכב כדי לנסוע בתפוסה מלאה הסיטרואן תהיה נוחה בהרבה.

ככל שידוע לי האמינות של הדגם החדש של הפיקאסו טובה מאד, לגבי מחיר המכירה - סביר להניח שיהיה קל יותר למכור את הטויוטה.

האם זה שווה את החסרונות שלה? לדעתי האישית - לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור בעלים לשעבר של ורסו אני יכול להעיד שהפיקאסו עולה על הורסו בכמעט כל פרמטר.

הפיקאסו יותר מרווח, חלונות יותר גדולים ולכן יותר מואר, עיצוב הפנים יותר נעים ויותר מהנה, יותר תאי אחסון בקבינה. הורסו עושה הכל בסדר, אבל רק בסדר. 4 גלגלים + הגה שנוסעים ממקום למקום. צריכת דלק של כ 1 ל 10.

אמינות - אחרי כ 3 שנים שקטות הייתי במוסך כמה פעמים עם הורסו על דברים קטנים יחסית. לא נורא אבל לפי המוניטין ציפיתי לקצת יותר שלווה.

מכרתי את הורסו בשניה וחצי טיפה מעל המחירון - חוץ מהפרמטר הזה הייתי מעדיף את הפיקאסו בכל יום.

פורסם (נערך)

הפיקאסו שלי בת שנתיים . חוץ ממצבר שהוחלף לא היו תקלות . נוחות מצויינת.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...