Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאו 2011

tmme21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש חוו''ד לגבי פורד מונדיאו 2011, מנוע 2.3:

1) תחזוקה - אמינות, תקלות נפוצות

2) צירכת דלק בפועל

3) נוחות נהיגה

פרטים נוספים יתקבלו בברכה,

תודה לעונים

פורסם

רכב אמין, עם מזגן חלש, מזדקן לא הכי יפה, במחיר שנמכר, אם צריך רכב גדול, כדאי. צריכת הדלק גבוהה יחסית 8-9 ק"מ לליטר,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

כל המידע שאתה צריך.

זה הרכב שלי. 2009 אותו מנוע וגיר בדיוק, רק גרסת טיטניום. שינויים קלים בעיצוב (פנים וחוץ).

חוות הדעת שלי? רכב מפנק בטירוף, צריכת דלק עירונית סבירה לנפח המנוע (מחוץ לעיר מעולה). 1:7 בעיר עם מזגן, 1:14 ואף יותר מחוץ לעיר (גם לפי מחשב דרך וגם בפועל). ז"א ממוצע 1:10 בערך.

אני נוסע רק בעיר, וממדידה באותה משאבה של מיכל מלא בנסיעה עירונית בלבד מקבל 1:7 באופן קבוע. (לא נוסע כמו זקנה)

רכב די אמין, אחזקה לא יקרה מדי. נוחות מקסימלית, ביצועים טובים יחסית לרכב לא גודש ודי כבד, מתמודדת עם עליות בכבוד רב ואחיזת כביש מעולה.

מזגן באמת קצת חלש, אבל זה תלוי בבן אדם, יש כאלה שלא ישימו לב.

הרכב ענק! (גם ארוך וגם רחב מאוד) כך שאם עלולה להיות בעיה של חניה יש לקחת זאת בחשבון.

רכב בטיחותי מאוד ועם אבזור לא רע בכל רמות הגימור.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
רכב אמין, עם מזגן חלש, מזדקן לא הכי יפה, במחיר שנמכר, אם צריך רכב גדול, כדאי. צריכת הדלק גבוהה יחסית 8-9 ק"מ לליטר,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מזדקן לא יפה? ספר לי על המונדאו שלא הזדקנה אצלך יפה. מזגן מצוין. צריכת דלק כמו של פוקוס ומאזדה 3 מאותם שנתונים. בדוק.

יש לי בדיוק את הדגם הזה בשנה הזו, וטפו טפו הוא מזדקן נהדר. כל השאר ramic כבר כיסה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

כן גם לי היה מוזר כשהוא אמר מזדקן לא יפה.

מה שכן, גם הדגם הכי ישן של הצורה הזאת ( 2008 ) הוא לא כזה זקן.. נדבר עוד עשר שנים

:)

אתה יודע מה? גם הצורה הקודמת מזדקנת לא רע בכלל.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...