Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מוכן לפרוייקט קטן שהולך לעשות לרכב,שחור

Srp של אוטו גילם - במקום פוליש

אוטם צבע של מנזרנה

ווקס שחור של קימיקל גייז black עם הקופסא השחורה קניתי עם חבר חצי חצי מאוטוסטור (530 שח)

חשוב לי להשיג ברק רכב שחור בוהק מבריק חד ומראה רטוב ככה האפשר!

לענייננו- לפני חצי שנה עשיתי פלסטלינה לרכב ולדעתי הרכב לא צריך שוב כי שמעביר את היד על הפח הוא חלק נעים וחא מחוספס כמו שהיה לפני וכמו של שאר הרכבים לפני פלסטלינה! יש לי פלסטלינה משומשת מהפעם שעברה אך לא יודע אם כדי להשתמש בה שוב, האם קריטי ללכת לרכוש פלסטלינה חדשה? או שאפשר לדלג על השלב הזה אם המרקם של הפח חלק?

אין לי פשוט זמן לנסוע שוב לאוטובסטור השאלה אם קריטי או לא במידה והפח חלק

תודה

פורסם

אתה משתמש בפלסטלינה רק אם הפח מרגיש מחוספס למגע.

אתה לא עושה פוליש ולפני פוליש חייב לעשות פלסטלינה כי זה שלב בלתי נפרד בתהליך הוצאת המזהמים מהצבע.

אבל במצבך רק אם תרגיש חספוס. אם לא אז תנקה את האוטו בצורה יסודית ותיישם את מה שאתה רוצה.

• תוכן חדש...