Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק האצ'בק 2008 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות הונדה סיויק האצ'בק בגימור ספורט שנת 2008 עם 190 אלף ק"מ.

ממה שהצלחתי לקרוא, לרכב יש 140 כ"ס מאובזר בגג פנורמי בקרת שיוט והצריכת דלק שלו היא בסביבות ה1:13.

בגדול התקציב שלו הוא עד 34 אלף הדילמה שלי היא בין ההונדה הזאת למאזדה 2 DY עם 70 אלף ק"מ

למאזדה 3 2008 2000 עם 160 אלף ק"מ

מה דעתכם על הרכב הזה ?

אמינות ? עלות טיפולים ? רצועת טיימינג בשרשרת או רצועה שמחליפים ב120 ? וכול מחלה או דבר אחר.

תודה רבה לכול העוזרים ,

פורסם

היי,

להונדה יותר מידי קמ, וגם הרכב כבר לא צעיר ויש הרבה מקומות ליפול, למרות שעל םניו הרכב מאוד אמין.

מבחינת זריזות, הספיריט תהיה עדיפה, המזדה 2 היא קטגוריה מתחת ותרגיש בהתאם...

אני לא זוכר אם בשנים האלה להונדה האצבק יש גיר רובוטי או לא, צריך לבדוק.

בגדול, הייתי לוקח את המאזדה 3, עדיפה דינמית ופחות מצועצעת מבפנים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אוקיי, תודה,

ולגבי הטיימינג ? ידוע לך אם זה כמו במאזדות או שזאת רצועה שצריך להחליף כול כמה זמן ?

את הרכב לא ראיתי אני נטו בחיפושים באינטרנט והוא פרסם שזאת תיבה רובוטית וגג מזכוכית.

ונניח שזאת אכן תיבה רובוטית ? עד כמה היית

סומך עליה אחרי 190 אלף ק"מ ו10 שנים על הכביש ?

פורסם

לא יודע, בתקציב שלך ועם המבחר שהצעת, לך על המזדה, תהנה הרבה יותר מאשר ההונדה.

אני מתכוון לספיריט כמובן, חסרון שלה, גיר מסרס ו 4 הילוכים, צריכת דלק גבוהה מעט משל ההונדה , אך אם חדוות נהיגה קורצת לך יותר.. מזדה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אתה משווה קטגוריות שונות- רכב משפחתי/קומפקטי (מאזדה 3 או הונדה סיוויק ) לרכב שהוא סופר מיני (מאזדה 2).

אם אתה מחפש רכב קטןו- המאזדה 2 בגרסת הדינמיק היא הבחירה הטובה ואם אתה מחפש משפחתית /רכב עם ביצועים מהנים ההונדה או המאזדה עדיפות אבל...

את שני הרכבים שהעלית כדאי לפסול,הרכבים הללו ננהגים בהרבה מקרים ע"י צעירים,שלא טיפלו ברכב כמו שצריך וקרעו אותו וגם אם החברות אמינות על הנייר,הרכב עלול להתגלות כלימון חמוץ במיוחד.

חפש רכב עם יד נמוכה וק"מ נורמלי- לא יותר מ 120-130,000 רצוי רכב עם הסטורית טיפולים כלשהי.

ההונדה יקרה יותר לאחזקה בביטוח,בטיפולים הכלליים וגם בטסט (במיוחד בביטוח),המאזדה יותר עממית,זולה יותר לאחזקה מבחינת טיפולים וביטוח (כאן צריך להגיע לסוכן הנכון ולדעת להתמקח היטב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ההונדה רכב אמין ביותר עם אחזקה נמוכה ,מי שאומר אחרת אז לא היה לא הונדה סיוויק.

יש לי הונדה סיוויק 2008 ,הרכב מכאנית גם אחרי 10 שנים הוא פיקס ,מטופל בזמן עם חלקים מקוריים.הטיפול היקר ביותר היה 1250 שקלים וזה כלל העברת טסט ,מיותר לציין שבין טיפולים לא מגיעים למוסך.

הרכב יפה ,צעיר ואמין.

למזדה ספירט יש קצת יותר כוח ,בשאר הפרמטרים ההונדה טובה יותר.

אישית אחרי 8 שנים עם הונדה סיוויק אני מעדיף אותה על רוב המשפחתיות שחדשות גם ב8 שנים

פורסם

לך על ספיריט תהנה הרבה יותר. מניסיון עם שני הרכבים.

הגיר של הספיריט אמנם מסרס אותה אבל היא מהנה לנהיגה הרבה יותר מההונדה. תעלה לך הרבה חיוכים.

שלחתי לך הודעה פרטית בנוסף

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

שבוע מעולה,

תודה לכול העונים, Crazy השארתי לך גם הודעה פרטית.

מה לגבי הגיר הרובוטי של הסיויק הנ"ל ?

למיטב ידעתי בשנים ההם רק התחילו עם הטכנולוגיה הזאת ובטויוטה התוצאות היו איומות.

האם הגיר הזה אמין בסיוויק ? האם יש דיליי כאשר הגיר מחליף הילוך ?

הייתה לי פאביה עם הגיר הזה, וכול העברת הילוך הייתה מלווה בהעלאת סל"ד וזמן של בערך שנייה של נתק בין המנוע לגיר, לא הכי נעים.

בגדול, הדירוג שלי כרגע הוא ה2,סיוויק,3 .

ה2- כי קוליאטו9 (מקווה שלא טעיתי בשם) העלה את הנושא של קהל היעד של הרכב.

הסיוויק וה3 היא לרוב הקהל הצעיר שלא הכי עדין ומטפל ברכב ואילו ה2 לרוב שמורות.

הסיוויק- כי מגיעה עם ימבה איבזור (בקרת שיוט,גג פנורמי,גלגלי מגנזיום) ממש כול מה שילד מתבגר צריך :)

הבעיה שלי איתה היא שאני ממש לא יודע עליה כלום ומסקרן אותי לדעת מה עם הגיר שלה.

ה3- (וגם ה2) היא מינימלסטית, אומנם כוחנית אבל קצת קצת...

הבידוד לא להיט,גם יש לה את נושא הבולמי זעזועים ,תושבות מנוע, ומיכלי עיבוי שצריכים קצת יותר תשומת לב מהאחרות.

• תוכן חדש...