Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 3.2 V6

Rubi Shua
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי כל קשר לרכב הספציפי קצת מצחיק אותי לפעמים שאנשים חושבים שאם רכב הגיע ל- 160 אלף קילומטר אז לא כדאי לגעת בו. ראשית צריך להתייחס לשנתון של הרכב ולראות מה הממוצע של הקילומטרים לשנה. מעבר לכך יכול לתת כדוגמה את הרכב שלי שעם כמעט 160 אלף קילומטר, מודל 2011 והרכב נוסע מדהים. אני שומר על הרכב בקנאות, טיפולים כל 10,000 קילומטר, חלפים הכי איכותיים שיש, נהיגה לא כאסחיסטית ויש רכבים עם רבע מהקילומטרז הזה שנראים ונוסעים כבר כמו גרוטאות כי מי שנוהג עליהם לא שומר על הרכב. מעבר לכך עם הקילומטרים שנצברו הם בעיקר מנסיעות בינעירוניות אז זה ממש לא כמו קילומטרז שנצבר בנסיעות עירוניות שבהן יש בלאי הרבה יותר גדול לכל המערכות. מסקנה - קילומטרז הוא משתנה אחד מתוך רבים שחשוב לבדוק ואם המצב של הרכב מצוין והוא מטופל בהרבה אהבה אז לעיתים עדיף רכב מושקע ומתוחזק עם יותר קילומטרים מרכב מוזנח עם פחות קילומטרים. זו דעתי האישית לפחות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מסכים איתך .. קילומטרז לא אומר הרבה .. ובגלל זה לא שללתי את הרכב אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהרכב נסע 160 אלף קילומטר ... בלאי שיקרה זה דיי דבר טבעי

האלפים שתשים בצד יהיו לתיקונים, לא לשיפורים...

מה יש לשפר במנוע vr6 ? אתה עלול רק להרוס אותו. זה אחד המנועים המוערכים שיש.

לדעתי זה רכב שגם אם הוא מטופל במצב טוב - עשוי לעלות אלפים רבים של אחזקה בשנה. מספיק חיישן אחד שהפסיק לתפקד ( הגיוני ברכב בן 12 ) - וצפה לקנס רציני. הדיפונים הפנימיים באאודי משנים אלו אינם מזדקנים יפה והחלפתם אינה זולה. מעבר לכך - ישנם הרבה רכיבים שמחליפים באזור ה 200 אלף. בקיצור - לדעתי חפש משהו קצת יותר עממי, אלא אם אתה מוכן לקבל את זה שיכול להיות שתשתעבד לרכב.

לא התכוונתי שיפורים חח התכוונתי תיקונים כמו שאמרת .. ניקויים ואחזקות למינהם ..ומזה אני מפחד מהקנס הרציני שיכול להיות לחלק שאני בכלל לא ירגיש .. כאילו אם תגיד לי תשלם 10 אלף ותקבל מנוע חדש אני עוד יכול להבין את זה .. אבל לשלם 4 אלף לחיישן שלא יחדש לי כלום קצת מבאס ..

וכן אחי אני נראה לי ארד מהרכב .. אם כל ההנאה שאני יכול להוציא ממנו ... יכול להיות שזה לא יהיה לי שווה

פורסם

ישנם הרבה רכבים זריזים ומהנים שאתה יכול למצוא. הרי בפועל לא היית ממצה 10 אחוז מהפוטנציאל של הרכב לא רק כי אתה לא מתורגל בנסיעה ספורטיבית, אלא גם בעיקר כי תחשוש שאיזה רכיב יתקלקל שמא תפעיל עליו עומס גדול מדי.

מה התקציב שלך?

פורסם
ישנם הרבה רכבים זריזים ומהנים שאתה יכול למצוא. הרי בפועל לא היית ממצה 10 אחוז מהפוטנציאל של הרכב לא רק כי אתה לא מתורגל בנסיעה ספורטיבית, אלא גם בעיקר כי תחשוש שאיזה רכיב יתקלקל שמא תפעיל עליו עומס גדול מדי.

מה התקציב שלך?

חחח דווקא לא הייתי חושב על רכיבים שיתקלקלו בזמן שאני מעמיס עליו .. נזהר מבחינה של נהיגה אוליי כן .. כלומר לא הייתי דופק עכשיו דריפטים באמצע הכביש חחח אבל הייתי מנצל אותו סבבה

והתקציב שלי בהתחלה היה 100 אלף משם החלטתי שלמרות שרכבים זה אהבה גדולה אני גם צריך לחסוך בשלב הזה .. ירדתי ל60 ולאחרונה התחלתי לחפש ב40

אז נתחיל בפשוט

אז יש לך משהו להציע לי ב40 ? חח

פורסם

כמובן. תוכל למצוא סקודה פאביה 1.2 טורבו. סיאט איביזה 1.2 טורבו ( 3 דלתות או 5 ), גולף tsi, הונדה סיוויק 1.8 5 דלתות, פיאט איבו פונטו טורבו ( ידנית ), וולוו c30 , אופל אסטרה ( אולי גם טורבו ) וקיה פרו-סיד ( 3 דלתות )

פורסם
כמובן. תוכל למצוא סקודה פאביה 1.2 טורבו. סיאט איביזה 1.2 טורבו ( 3 דלתות או 5 ), גולף tsi, הונדה סיוויק 1.8 5 דלתות, פיאט איבו פונטו טורבו ( ידנית ), וולוו c30 , אופל אסטרה ( אולי גם טורבו ) וקיה פרו-סיד ( 3 דלתות )

תודה רבה על האופציות אחי ..ואתה מבין עם רכבים כאלה אני כבר מעדיף לשמור את הכסף למשהו טוב יותר .. יש לי בבית אופל אסטרה טורבו חח כאילו אחלה אוטו אני באמת מבסוט עליו והכל אבל אלה רכבים שלא שווה לי כרגע להוציא עליהם את הכסף ...

ממש חבל כי את האאודי הזאת הייתי עושה ממש ממש נדירה ונשאר איתה תקופה ארוכה חח אבל כנראה שאני אמשיך לחפש הזדמנויות כאלה .. :(

פורסם
נשמע שאתה לא צריך רכב בכלל. רכב לא עושה טוב לאף אחד אם הוא יושב בחנייה. שמור את הכסף לדברים אחרים - גם אם תראה משהו שתידלק עליו.

הרכב לא ישב בחניה חח אני פשוט לא חייב רכב כי אני יכול לחזור ולהגיע לעבודה במונית שי ואפילו מידי פעם עם הרכב המשפחתי וגם ביציאות .. אז בגלל זה אני לא מחפש לקנות רכב כדיי להגיע מA לB .. אני מחפש רכב שאני אוהב ויתלהב ממנו ..

פורסם

חחח יפה יפה .. האמת שמזמן לא היה לי חופש גדול

"מזמן" זה יחסי....

חשבתי מדובר על עשור או שניים.... מסתבר שמדובר כנראה ב 20-30 חודשים....

חייל משוחרר....

תודה רבה אחי זאת התשובה שחיפשתי פחות או יותר .. אני דיי צעיר חח חייל משוחרר שהשתחרר לפניי חצי שנה מאוהב ברכבים ורוצה קצת להנות מרכב שמאיץ טוב ... להכנס לבורות של תיקונים ענקיים זה לא הכי כלכלי בשבילי בתקופה הזאת .

למרות שאין לי בעיה להשקיע ברכב במידה והוא שווה את זה מבחינה מכנית..על הרכב המוכר רשם שמקורי לחלוטין .. מטופל ומתוחזק ברמה גבוהה .. מהבודדים בארץ... מתחייב בבדיקה ..גמיש במחיר ...נמכר עקב מעבר לרכב חדש

אז אני מניח שאוליי יש לו היסטוריית טיפולים .. כי באמת 160 זה לא קצת .. אז נראה לי שאני קצת יחשוב על זה חח

פורסם
"מזמן" זה יחסי....

חשבתי מדובר על עשור או שניים.... מסתבר שמדובר כנראה ב 20-30 חודשים....

חייל משוחרר....

חחח מבחינתי מזמן זה קצת יותר מ5 שנים בלי חופש גדול

טוב שירדת מהפרויקט הזה.

תתחיל במשהו יותר צנוע

מקווה שאתה צודק :-D

• תוכן חדש...