Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לציין שאיכות הסאונד מאד חשוב לי!!!

קניתי פיאט פונטו 03

יש רמקולים מקדימה ומאחורה אוריגינליים לפי מה שהבנתי

אני רוצה להשקיע ברדיו דיסק משהו בסביבות 1300 שח

חשבתי ללכת של PIONEER דגם 5650 ולקנות אותו באחד מחנויות שמורשים על ידי יבואן (על איכות לא מתפשר)

או שיש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה?

יש לי רמקולים ברכב קודם שלי של 6X9 KENWOOD 3 WAY אם אני לא טועה 260 W

עלו לי 120$ בדיוטי פרי.

אני רוצה לחתוך לבד מאחורה

השאלה היא באיזה כבלים אני משתמש בשביל לחבר אותם. האם יש כבלים מיוחדים שיעשו את הצליל יותר איכותי?

איזה רמקולים מומלץ לשים מקדימה?

אני רוצה להסתיר את הרמקולים על ידי בד מאחורה , האם יש בד מיוחד למטרה זאת או אפשר להשתמש בכל סוג של בד?

בגדול אני לא רוצה לקנות מגברים ,סאבים וכאלה . אני מאמין ש 50X4 של הדיסק יספיקו לי.

אני רוצה צליל נקי ,איכותי עם באס מקפיץ :smile: כמובן שאני שומע מוזיקה אלקטרונית!!!

יש למישהו רעיונות אחרים והאם כדאי יותר ללכת למתקין מקצועי שיתקין לי תמערכת?

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

אתה תזדקק למגבר בשביל צליל טוב ובאס מקפיץ..... המגבר של הרדיו דיסק חלש מאוד..... משהו כמו 22RMS...

בקשר לבד... יש בד אקוסטי תנסה באוטופרט או בחנויות לבדים.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אתה צריך לקנות רמקולים שההספק וואט rms שלהם יהיה מקסימום 50 כדי שתהיה איכות טובה. רוב הרדיו דיסקים ה"זולים" של פיוניר מספקים 25rms לכל יציאה. אם תתקין את הרמקולים כמו שצריך במגש אז יהיו לך באסים טובים ולא חייבים שום מגבר וסאב. מקדימה תשים קטמפוננט של מגנאט כדי לישמוע את הצלילים הבינוניים והגבוהים באיכות טובה ו6*9 מאחורה שיספקו לך את הבאס. לי יש מאחורה 9*6 פיוניר 240 וואט 40 rms והם מפציצים לי באס סוף הדרך.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לדעתי שווה להרכיב קומפוננטים של מורל ובישביל הבאס הייתי ממליץ על רמקול 6 על 9 של רוקפורד הם די טובים בבאסים..

תצתרך להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מגבר בינוני ..

האיכות שתקבל היא הרבה יותר טובה מאשר בלי מגבר..

עם אתה כבר רוצה ללכת על איכות אז תשקיע קצת..

פורסם

שאלה נוספת !

מישהו מכאן התקין ב

SOUNDSTORM?

חשבתי ללכת לשם שיתקינו לי

לפי עבודות שהם עשו אני מאמין שהם מקצוענים.

דגם 5650 של PIONEER הוא זול?

האם כדאי לקנות תרדיו דיסק אצלו (SOUNDSTORM) ושהוא יתקין לי או שלקנות במקום אחר ולבוא אליו עם?

מישהו יודע מניסיון איפה הכי כדאי לקנות רדיו דיסק?

:)

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

• תוכן חדש...