Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות:

1. מישהו יודע איכן מוצאים דבר כזה לאור העובדה שהכלי היעודי אינו בערכת הכלים ?

2. האם הוא יעודי ל- ZX או סטנדרטי לכל הבולמים מסוג תבריג ?

(לא בא על פטיש ומברג)

3. מפתח מומנט - איכן מוצאים וכמה צפוי לעלות כלי איכותי ? (מס' טלפון או כתובת יהיו ברכה).

בתודה מראש

Machines need love too - Terminator I

פורסם

אתה הולך לשנות עומס קפיץ כל יומיים שאתה צריך כלי יעודי?

פטיש ומברג זה האופציה הכי פשוטה. כוון כמו שאתה רוצה ושכח מזה.

מפתח מומנט - מפתח מומנט של SIGNET הוא לא רע בכלל. הוא לא הכי טוב בשוק, אבל האיכות מצויינת ביחס למחיר. לא זוכר כמה עולה, כמדומני בסביבות 150 שקל לידית 1/4", אבל עדיף לקנות ידית 3/8" ולהשתמש במתאם לבוקסות הקטנות (ידית 3/8 מכסה את הרוב המוחלט של הבוקסות שתצטרך באופנוע).

פורסם
שתי שאלות:

1. מישהו יודע איכן מוצאים דבר כזה לאור העובדה שהכלי היעודי אינו בערכת הכלים ?

2. האם הוא יעודי ל- ZX או סטנדרטי לכל הבולמים מסוג תבריג ?

(לא בא על פטיש ומברג)

3. מפתח מומנט - איכן מוצאים וכמה צפוי לעלות כלי איכותי ? (מס' טלפון או כתובת יהיו ברכה).

בתודה מראש

אם לא מצאת ב"חנויות הרגילות" בדרום תל-אביב, תפנה לאבי מא.א. אופנועים, י.ל.פרץ 15 ת"א. הוא מוכר כלי אוניברסלי איכותי שמתאים כמעט לכל אופנוע; נוח מאד לשימוש. יותר יקר מפטיש ומברג, מצד שני זה יתאים בהמשך גם לאופנועים אחרים. אני גם לא מתלהב מפטיש ומברג.

מפתח מומנט טוב במחיר סביר יש בחנות שנמצאת בפינת המסגר-יצחק שדה. כשנוסעים צפונה ברחוב המסגר, פונים ימינה (מזרחה) ליצחק שדה. מיד אחרי הפניה יש במדרכה ממול חנות כלי עבודה. אם אני לא טועה קוראים לו "שוורץ", אבל אני לא סגור ב-100%. אם אתה רוצה משהו עוד יותר טוב, תמשיך כמה מטרים ותחצה חזרה את הכביש. שם תמצא את יבואן/מפיץ של Beta. יקר במיוחד...

פורסם

מפתח מומנט טוב במחיר סביר יש בחנות שנמצאת בפינת המסגר-יצחק שדה. כשנוסעים צפונה ברחוב המסגר, פונים ימינה (מזרחה) ליצחק שדה. מיד אחרי הפניה יש במדרכה ממול חנות כלי עבודה. אם אני לא טועה קוראים לו "שוורץ", אבל אני לא סגור ב-100%. אם אתה רוצה משהו עוד יותר טוב, תמשיך כמה מטרים ותחצה חזרה את הכביש. שם תמצא את יבואן/מפיץ של Beta. יקר במיוחד

...
גם שוורץ לא ממש זול. או בעצם, אפילו די יקר. לא רואה סיבה שעובד מתחיל צריך כלי יותר איכותי מSIGNET, במיוחד שהמחיר יותר ממכפיל (אולי משלש) את עצמו..

פורסם

גם שוורץ לא ממש זול. או בעצם, אפילו די יקר. לא רואה סיבה שעובד מתחיל צריך כלי יותר איכותי מSIGNET, במיוחד שהמחיר יותר ממכפיל (אולי משלש) את עצמו..

איכן אני מוצא סוכן של SIGNET שמחזיק מפתח כזה ?

לאיזה עלות לצפות ?

Machines need love too - Terminator I

פורסם

תפנה לאבי מא.א. אופנועים, י.ל.פרץ 15 ת"א.
:mm_yeah:

מצטער, לא זוכר כמה עולה. לא חושב שצריך להיות יותר מ200 שקל לידית הבסיסית.

תדבר עם אבי בחנות הוא ימליץ לך ידית אוניברסלית מספיק כדי שתהיה טובה לרוב העבודות וזולה באופן סביר.

• תוכן חדש...