Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חלק לרכב, בבדיקה על מצב המשלוח אני רואה שהחלק נמצא בדואר שליחים וכבר התבצע "ניסיון מסירה". אף אחד לא התקשר אלי, לא ידוע לי כלום. כתוב גם שהושארה הודעה טלפונית, ואין לי הודעות קוליות...

האם מישהו פה יודע אם אפשר לגשת אליהם ולקחת את הפריט? התקשרתי למוקד שליחים באיזור שלי, הם לא עונים בטלפון.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

קרה גם לי, אכן תלך עם מספר מעקב ותעודת זהות (ולפעמים גם מזומן) למרכז השליחים (בדרך כלל רשום גם איפה) ותשאל את הפקידה, היא יכולה לאתר את החבילה ולהתקשר לדוור שלך לעוד בירורים. גם אצלי לא תמיד רצו לענות.

ט.ל.ח

פורסם

המתנתי 33 דקות למענה מהדואר, שהפנו אותי למספר טלפון של EMS, עוד המתנה של כמה דקות, הם נתנו לי טלפון אחר של המוקד שליחים (לא מה שמופיע באתר דואר ישראל) ובמקביל השאירו להם הודעה. גם שילמתי להם בטלפון 35 שקל "עמילות מכס" על פריט שביקשתי שירשמו עליו 75 דולר (בעיקרון עלה 100). לאחר מכן מוקד השליחים יצרו איתי קשר, תיאמו למחר. ואמרו שאני יכול לבוא לקחת עם תעודה מזהה.

תודה לעונים :)

פורסם

35 זה במקרה הטוב. זה עמלת השירות של דואר השליחים.

כל חבילה מחוייבת בסכום הזה.

מכאן זה רק יכול לעלות

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אז מצויין, כנראה עזר שהוא כתב 75 דולר על הקופסה. חלק כזה מקורי עולה 2000 שקל.

• תוכן חדש...