Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שאתה רושם דברים לא נכונים.

באחת מחברות האוטובוסים הגדולות בארץ בוצע בהצלחה התקנה של מסנן כזה בליווי של אחד ממוסדות האקדמיה הנחשב בארץ

המסנן מגיע עם מזרק נוסף של דלק עבור תהליך הרגנרציה.

בעולם מבוצעות אלפי הסבות כאלה מידי יום.

תודה שהדגשת את הנקודה שלי, מערכת רגנרציה נדרשת.

עכשיו בוא נדבר על זה,

ההתקנה לדבריך בוצעה בליווי מוסד אקדמי. כלומר לא מדובר במשהו טריוויאלי, אני צודק?

האם יצרן המנועים של האוטובוסים היה מעורב?

מי מפעיל את המזרק הנוסף במערכת?

האם יצרן המנועים הוציא גירסת תוכנה שתומכת במזרק הנוסף?

האם לדעתך כל יצרן הוציא לכל הגרוטאות שלו משנות ה90 ותחילת ה2000 תוכנה שתומכת במערכת רגנרציה של מסנן חלקיקים?

ובנימה קצת יותר צינית, האם לדעתך בארץ הקודש יטרחו להתעסק עם צריבת תוכנה לרכבים שכבר בקושי יש למצוא אליהם מחשבים?

קיצר, לא יקרה.

יום טוב גם לך

פורסם

יש לך אחלה גישה לחיים לדבר בנחרצות על נושא שכנראה אתה לא מבין/יודע/מכיר לעומק. וזו תגובתי האחרונה בנידון.

ברור שהיצרנים לא יתמכו בזה, גם אם יש להם פתרון מדף מוכן (וברור שאין להם) יש להם אינטרס שתרכוש מוצר חדש במקום המוצר הישן.

הפעולה של המזרק היא ע"י מחשב חיצוני שלא קשור בכלל למחשב ניהול מנוע. כלומר המנוע בכלל "לא יודע" שהתקינו לו מערכת נוספת.

אז מה הוא כן מרגיש? קצת יותר לחץ חוזר וההשפעות של זה נבדקות.

והערה שוליים, בכלים כל כך ישנים שעברו מאות אלפי קילומטרים מאוד קשה להבחין האם מדובר בתקלה שקשורה לבלאי או תקלה שנגרמה כתוצאה מהתקנת המערכת החדשה.

ברור שמערכת חדשה שיודעת לתקשר ולנטר בין כל המערכות עדיפה, על זה אין עוררין, אבל העלות הכלכלית כנראה לא מצדיקה את עצמה ולכן פתרונות כאלה צצו ברחבי העולם (הפתרון הזה לא כחול לבן אלא יובא מחו"ל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה שהדגשת את הנקודה שלי, מערכת רגנרציה נדרשת.

עכשיו בוא נדבר על זה,

ההתקנה לדבריך בוצעה בליווי מוסד אקדמי. כלומר לא מדובר במשהו טריוויאלי, אני צודק?

האם יצרן המנועים של האוטובוסים היה מעורב?

מי מפעיל את המזרק הנוסף במערכת?

האם יצרן המנועים הוציא גירסת תוכנה שתומכת במזרק הנוסף?

האם לדעתך כל יצרן הוציא לכל הגרוטאות שלו משנות ה90 ותחילת ה2000 תוכנה שתומכת במערכת רגנרציה של מסנן חלקיקים?

ובנימה קצת יותר צינית, האם לדעתך בארץ הקודש יטרחו להתעסק עם צריבת תוכנה לרכבים שכבר בקושי יש למצוא אליהם מחשבים?

קיצר, לא יקרה.

אתה כותב דברים לא מבוססים.

רוב המערכות האלה הן Stand alone ולא תלויות במחשב הרכב המקורי.

המחיר הוא בהפחתה קלה בהספק עקב לחץ חוזר גבוה יותר במע' הפליטה.

זה פתרון זמני טוב לצי הרכב הכבד בארץ, שמכיל לא מעט רכבים בתקן נמוך מיורו 5 (ללא מסנן חלקיקים), בגלל שלא ניתן להחליף את כל הצי בבת אחת.

לא יודע מה תהיה הרגולציה לרכב פרטי, אבל בסה"כ מדובר במהלך חיובי, כי הנזק מהנאנו-חלקיקים האלה לאדם הוא גדול מאוד.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

כבר חשבתי שאמשיך עם הפולו הקשישה שלי לנצח...

תדירות הכניסות שלי (עם רכב) למרכז ירושלים לא גבוהה במיוחד, אבל דוקא עכשיו יש פרוייקט חדש באופק, שייתכן ויצריך כניסה ע''ב יומי.

חבל, בקושי סיימנו הרצה. 312,000 ק''מ.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
.

המנועים של האוטובוסים הסיניים הינם מנועי DAF בתוצרת יוטונג, (כיום. בתחילה הגיעו עם מנועי קמינס), ומנועי IVECO בתוצרת גולדן דראגון.

פורסם

תדירות הכניסות שלי (עם רכב) למרכז ירושלים לא גבוהה במיוחד, אבל דוקא עכשיו יש פרוייקט חדש באופק, שייתכן ויצריך כניסה ע''ב יומי.

1.9 SDI? אם כן, אז בהחלט אתה רק בהרצה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתה כותב דברים לא מבוססים.

רוב המערכות האלה הן Stand alone ולא תלויות במחשב הרכב המקורי.

המחיר הוא בהפחתה קלה בהספק עקב לחץ חוזר גבוה יותר במע' הפליטה.

זה פתרון זמני טוב לצי הרכב הכבד בארץ, שמכיל לא מעט רכבים בתקן נמוך מיורו 5 (ללא מסנן חלקיקים), בגלל שלא ניתן להחליף את כל הצי בבת אחת.

לא יודע מה תהיה הרגולציה לרכב פרטי, אבל בסה"כ מדובר במהלך חיובי, כי הנזק מהנאנו-חלקיקים האלה לאדם הו

א גדול מאוד.

בו נניח לעניין אם יגאל צודק או לא ונדבר על נושא השירות והתמיכה הטכנית למערכת המייובאת לארץ.

ברור לך שאף אחד לא יקבל שירות ותמיכה לאורך זמן בארץ למוצר מייבוא מכיוון שצריך להחזיק צוות טכני מקצועי וגם ציוד איבחון מתאים שעולה המון כסף לעומת מספר ההתקנות שבוצעו בפועל או בעתיד.

קח דוגמא מהתקנות של מערכות גז לרכב. לפני שנים רבות היו מספר רב של מתקינים מורשים ולצערינו לחלק מהאנשים שעשו הסבה לגז צריכים היום לחפש מתקין חדש שאני מכיוון שחלק גדול מהם נעלם מהשוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

מדובר באיזור די מצומצם, ממש מרכז העיר.

להערכתי לרוב המקומות באיזור אפשר ברגל תוך כמה דקות מה״גבול״ שלו.

איפה הפרויקט שלך ממוקם?

• תוכן חדש...