Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,אם יש משהו שיש לו אזעקה מסוג פויינטר,אשמח לשמוע על המלצות\טענות\כל דבר בנושא.

שנית,האם בהתקנת אזעקה חדשה מדגם פוינטר, אם כבר קיימת ברכב אזעקה מסוג קליפורד ישנה,כל הלחצנים של הדלתות ,מכסה בגאג ומכסה מנוע -מתחברים לאותה אזעקה קיימת של קליפורד, השאלה היא האם צריך להכניס או לפרק ולגלות את כל החוטים של כל לחצני הדלתות ברכב-משמע לפרק חצי רכב, בשביל להתקין אזעקה חדשה? או שפשוט מתלבשים על חוטים קיימים שמגיעים כבר לאזעקה הקיימת.

תודה.

פורסם
קודם כל,אם יש משהו שיש לו אזעקה מסוג פויינטר,אשמח לשמוע על המלצות\טענות\כל דבר בנושא.

שנית,האם בהתקנת אזעקה חדשה מדגם פוינטר, אם כבר קיימת ברכב אזעקה מסוג קליפורד ישנה,כל הלחצנים של הדלתות ,מכסה בגאג ומכסה מנוע -מתחברים לאותה אזעקה קיימת של קליפורד, השאלה היא האם צריך להכניס או לפרק ולגלות את כל החוטים של כל לחצני הדלתות ברכב-משמע לפרק חצי רכב, בשביל להתקין אזעקה חדשה? או שפשוט מתלבשים על חוטים קיימים שמגיעים כבר לאזעקה הקיימת.

תודה.

יש לי פוינטר באוטו הנוכחי מזה שלוש שנים וחצי - ללא כל בעיות. הזמנתי אותו עם האוטו מהסוכנות. באוטו הקודם היה לי איתוראן שלא הפסיק לעשות בעיות - קצרים, אזעקות שווא וכו. עם הפוינטר אין את כל זה. אני מניח שזה תלוי בעיקר באיכות ההתקנה.

נמרוד

פורסם

בכדי להחליף בין הקליפורד שלך לפוינטר פשוט מנתקים את המוח של הקליפורד ומחברים את

הפוינטר.

אני מניח שהדבר די פשוט.

ואם יעשו עבודה טובה לא צפויות לך תקלות.

תתחדש!

פורסם

ולגבי כל החיבורים שיש לך- נעילה מרכזית מרימי חלונות באגאג' סאנרופ ומה לא...

אם הפוינטר תומך בהתקנים הללו אין בעיה- זה לחבר חוט לחוט...

אם הפוינטר לא יודע לתת את כל אלו- כלומר אין לו את האופציה הזו מהשלט....זו כבר בעיה...

• תוכן חדש...