Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר של ביביסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה הטובה ביותר היא על האנזו. אני יודע שזה קצת בנאלי בגלל שזאת האנזו אבל גם בתור כתבה היא הייתה הטובה ביותר.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

חבר'ה מה קורה עם טופ גיר??

עכשיו הפסיקו אותה בערוץ אגו, איפה היא משודרת? (חיפשתי ב-BBC WORLD ולא מצאתי)?

ד"א, מאיפה ניתן להוריד פרקים שלה *עם תרגום*?

106XSI

פורסם

הכתבה הטובה ביותר היא על האנזו. אני יודע שזה קצת בנאלי בגלל שזאת האנזו אבל גם בתור כתבה היא הייתה הטובה ביותר.

אני לא חושב שהיא הייתה הטובה ביותר. אני אישית נורא אהבתי את זו עם האריאל אטום ועם הראלי נגד הלוג'.

חבר'ה מה קורה עם טופ גיר??

עכשיו הפסיקו אותה בערוץ אגו, איפה היא משודרת? (חיפשתי ב-BBC WORLD ולא מצאתי)?

ד"א, מאיפה ניתן להוריד פרקים שלה *עם תרגום*?

בגדול הם משודרים בBBC הרגיל, וכרגע הם בפגרת חורף. אמורים לחזור עוד איזה חודש אם אני זוכר נכון. ואני בספק אם תוכל למצוא פרקים מתורגמים שלה, היות ואני לא יכול לחשוב על מישהו שישב ויתרגם פרקים של טופגיר..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

רק עןד נקודה קטנה לגבי הסטיג

האורגינל הוא , כמו שנאמר , פרי מקארתי והמחיק הוא שהוא אפילו הוציא ספר באנגליה שמתאר את חייו כסטיג

פרי מקארתי כיום נוהג בעיקר במירוצים של מכוניות ספורט היסטוריות או איזה ג'יטי פה ושם ואת עיקר לחמו הוא מרוויח כסוכן של נהגי מירוץ כאלו ואחרים

בעברו יש אפילו השתתפות במירוץ פורמולה-1

גם טיפ נידל יקירנו הספיק להשתתף במירוץ פורמולה-1 יחיד באיזו קבוצה אנגלית כושלת בשנות השבעים לאחר שניסה לעוד מספר מירוצים להתברג ונגמר הכסף

איזה בזבוז של נהג שדיימון היל אמר עליו בעבר שהוא הנהג בין המוכשרים ביותר בעולם שהוא מכיר

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...