Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודי חדש 17.1 איטי בצורה מחרידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את הגרסה האחרונה של הקודי קריפטון 17.1 בגלל שהגרסה הקודמת התחילה לעשות בעיות ולא התעדכנה והיה חסר תוכן , כל בחירת או העלאת סרטים או סדרות בחדש איטית בצורה מבהילה , מה הפתרון ?

פורסם

איזה מכשיר.

ביטלת האצת חומרה amcodec?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את התכנים של הקודי התקנתי לבד לא מוויזרד, מה זה amcodec ?ואם מבטלים ואיך הקודי ירוץ יותר מהר?

פורסם

תרשום את זה בגוגל ותראה

איזה מכשיר? איזה מערכת הפעלה?

פורסם

תסיר, ותמחק את כל הנתונים ודרך האתר של abeksis wizard תוריד את הגרסת קודי ששם (17.1) ותתקין את התוסף שלו, שמשנה את הממשק ומנצל את הכוח האמיתי שטמון בקודי.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

התקנתי על ישירות על הטלוויזיה סוני 49 אינץ מערכת הפעלה אני חושב זה אנדרואיד 6 , לגבי האבוקסיס אני צריך שהקודי יהיה עם ממשק באנגלית כי אני לא היחיד שמשתמש בזה שאר המשתמשים לא יודעים לקרוא עברית .

עריכה אחרונה על ידי jimbo
פורסם

לא רואה סיכוי ש17 ירוץ לך טוב על טלויזיה

• תוכן חדש...