Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rock Werchter

oryo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שאני מנצל ההזדמנות לטייל במדינות השכנות. נוחת בהלסינקי, 5 ימים בפינלנד. לאחר מיכן לוקח מעבורת (רכשתי כרטיס כבר)

לטאלין. יום אחד שם. אחרי זה לטביה יומיים ואחכ יומיים בליטא ומשם חזרה לארץ.

5 ימים בפינלנד? מה איבדת שם? אין מה לעשות בהלסינקי 5 ימים אלא רק אם אתה מבקר מישהו.

אם אתה יום בטאלין - דבר איתי. לטביה יומיים זה לגמרי מספיק. את ליטא אני לא מכיר.

לגבי רוק וורכטר - אני כבר שנים אומר לעצמי "זהו, השנה אני נוסע" אבל תמיד לא מצליח לתכנן מספיק מוקדם והכרטיסים נגמרים.

לטעם המוזיקלי שלי יש שם את אחד הליינאפים הכי טובים מדי שנה, בלי לאכזב. השנה:

ALT-J

Arcade fire

bonobo

cage the elephant

foo fighters

kings of leon

mark lanegan

radiohead

soulwax

white lies

ולא הייתי מתנגד לתת סיכוי להופעות החיות של blink 182 (אפילו שהם מגוחכים), jimmy eat world (אפילו שהם יותר מגוחכים, אם זה בכלל אפשרי), לינקין פארק, lorde, passenger, סיסטם ותורסטון מור (רק בגלל חסד נעורים).

עכשיו כשאני חושב על זה - סעמק, גם אני רוצה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אהיה גם בטורקו ובטמפרה כנראה...אולי יום וחצי בהלסינקי.

אגב, יש פסטיבל opener בגדנסק, פולין. הייתי בו ב-2014.

אחלה פסטיבל עם אחלה אנשים. underrated . השנה יש שם ליינאפ מטורף....אם לא הייתי שם בעבר לשם הייתי נוסע.

5 ימים בפינלנד? מה איבדת שם? אין מה לעשות בהלסינקי 5 ימים אלא רק אם אתה מבקר מישהו.

אם אתה יום בטאלין - דבר איתי. לטביה יומיים זה לגמרי מספיק. את ליטא אני לא מכיר.

לגבי רוק וורכטר - אני כבר שנים אומר לעצמי "זהו, השנה אני נוסע" אבל תמיד לא מצליח לתכנן מספיק מוקדם והכרטיסים נגמרים.

לטעם המוזיקלי שלי יש שם את אחד הליינאפים הכי טובים מדי שנה, בלי לאכזב. השנה:

ALT-J

Arcade fire

bonobo

cage the elephant

foo fighters

kings of leon

mark lanegan

radiohead

soulwax

white lies

ולא הייתי מתנגד לתת סיכוי להופעות החיות של blink 182 (אפילו שהם מגוחכים), jimmy eat world (אפילו שהם יותר מגוחכים, אם זה בכלל אפשרי), לינקין פארק, lorde, passenger, סיסטם ותורסטון מור (רק בגלל חסד נעורים).

עכשיו כשאני חושב על זה - סעמק, גם אני רוצה...

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

האמת, נראה סביר ה-open'er הזה. חבל שיש רק שני שמות שמעניינים אותי - פו פייטרז ורדיוהד, למרות שרק בשביל האחרונים זה שווה. הם מופיעים באמצע השבוע ככה שזה לא ממש אפשרי ממילא עם העבודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, גם אני לא רכשתי בזמן, אבל חיפשתי עכשיו ומצאתי. תמיד יש את אלו לא יכולים בסוף להגיע וכו', רק צריך לחפש ולהיות מוכן לרכישה ברגע שמצליחים לדוג.

את הכרטיס מצאתי בקבוצת פייסבוק ישראלית.

יש גם מלא סוכנויות נסיעות עם כרטיסים, שמוכרות באנדל (לדוגמא בישראל: ontour), למרות שזה כמובן פחות נוגע לך

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
רוני, גם אני לא רכשתי בזמן, אבל חיפשתי עכשיו ומצאתי. תמיד יש את אלו לא יכולים בסוף להגיע וכו', רק צריך לחפש ולהיות מוכן לרכישה ברגע שמצליחים לדוג.

את הכרטיס מצאתי בקבוצת פייסבוק ישראלית.

והמחיר היה שפוי? האמת, השנה עשויה להיות בעייתית בשבילי מבחינת עבודה כי שבוע אחרי אני טס לשבועיים חופשה. אצטרך (שוב) לחשוב על זה שנה הבאה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

המחיר היה מחיר העלות של הכרטיס עבור הרוכשים המקוריים. ~236EU (לכרטיס)

סולידריות בין רוקיסטים (:

טיסה לאמסטרדם - עוד 670EU לזוג כרטיסים כולל מזודה אחת ומושבים שמורים.

BNB לארבעה ימים 10 ק"מ מהשאטל מצאתי ב... 100EU >.

בסה"כ לא קורע את הכיס.

אחרי הפסטיבל נטייל עוד קצת בבלגיה / הולנד לפי החשק, ואז חזרה לתופת

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נשמע מצוין. מתוך קנאה פינקתי את עצמי עכשיו בכרטיס ל-foo fighters. עלה 99 יורו ל-fan zone - אין ספק שמבחינת עלות תועלת הפסטיבל זה פשוט סדר גודל יותר טוב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני כמסורת , תמיד משתדל להיות בהופעות באולם סגור. הרבה יותר כיף מבחינתי

אבל ה-Foo fighters מופיעים לרוב בפסטיבלים....אז הפעם לא היתה ברירה.

באוקטובר האחרון, הייתי בהופעה של רד הוט צ'ילי פפרז בפלאו סן ג'ורדי בברצלונה המקום ישיבה בצד הבמה שורה 2 .

בערך 3 מ' מרחק מהבמה. הופעה אדירה !!! אקוסטיקה של אולם וכו....

נשמע מצוין. מתוך קנאה פינקתי את עצמי עכשיו בכרטיס ל-foo fighters. עלה 99 יורו ל-fan zone - אין ספק שמבחינת עלות תועלת הפסטיבל זה פשוט סדר גודל יותר טוב...

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

לאורך השנים Rock Wrechter זה אחד הפףסטיבלים הכי שווים מבחינת ליין-אם אם לא ה..

כיף לך, בטוח תהנה.

כמו שמישהו כתב פה, בפסטיבלים בחו"ל עמוס, צפוף ועדיין יש לך הרבה יותר ספייס מלעמוד בתור בסופר ובאופן כללי האנשים שם יותר נחמדים מאנשים שהיית נדחק איתם בפסטיבל כלשהו בארץ.

הייתי ב-2004 בפסטיבל לידס (שזה העתק-הדבק לפסטיבל רידינג כולל כל כליין-אפ, רק ב.. לידס) והופתעתי:

הלהקות אשכרה עולות בזמן שכתוב בתוכנייה, הכל מסודר מאורגן ומתוקתק וגם כשאתה משתחל לשורות הראשונות לא מנסים להרוג/לדחוק אותך /לתת מבטים מאיימים.

מאז הייתי בעוד פסטיבל או שנים באירופה, וזה די דומה.

רוני, white lies באים לארץ בקרוב, אולי תבוא לחופשת מולדת בדיוק :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ראיתי את השירשור רק עכשיו,

הייתי ברוק ווכטר 3 פעמים - 2008, 2010, 2012.

ב2007 בפסטיבל השני הגדול בבלגיה - Pukkelpop.

לפני כן בכמה פסטיבלים באנגליה - בין השאר גם לידס ב 2004, עם מוריסי שבדיוק עשה קאמבק, וייט סטרייפס, גרין דיי, ליברטינס...

רציתי להגיע למקומות אחרים ולא לחזור כל פעם לבלגיה. שנים הייתי חם על רוסקילדה בדנמרק, אבל כל פעם שבדקתי וחיפשתי - שום דבר לא התקרב לליין אפ של ווכטר.

גם השנה שקלתי לטוס לווכטר, שוב פעם ליין אפ שווה. אבל התלבטתי, יש ילדה קטנה, בסוף החלטתי שלא.

כרטיסים לפסטיבלים בבלגיה, לווכטר וגם לפאקלפופ - כוללים נסיעה חינם ברכבת מכל מקום בבלגיה. וחזרה. פעמיים טסתי לאמסטרדם, זמן מה בעיר, משם רכבת מהירה לאנטוורפן - בערך שעתיים, וזאת עיר די מגניבה, קרובה לגבול עם הולנד. לילה באנטוורפן, ומשם רכבת לפסטיבל.

ככה אפשר להמנע מבריסל שדי משעממת. וגם להגיע מצוייד בדברים טובים לפסטיבל.

לדעתי עדיף להגיע ברכבת, הכל מתוקתק וזורם, אין טעם לשכור רכב שסתם יעמוד כל הפסטיבל, ובנוסף לשלם על חניון, כשיש רכבת חינמית מסודרת, ושאטל מהרכבת לאתר הפסטיבל.

הפסטיבלים האלה הם גן עדן לאוהבי מוזיקה, שיש להם כח ללכת ולראות 10 הופעות ביום.

באחת הפעמים היה איתי חבר שלא היה כל כך עמוק בעניין, בא בעיקר בשביל ההופעות של השמות הגדולים, והוא די השתעמם רוב הזמן.

פורסם

מגיע.

פעם שניה אחרי שהייתי לפני שנתיים, בפסטיבל ההברזה של הפו פייטרס (דייב גרוהל שבר את הרגל שבוע-שבועיים לפני והם ביטלו)

צור קשר אם אתה משתעמם :wink:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ת'אמת קלטתי היום שיש לי וואחד בעיה:

אני נוחת באמסטרדם ב0020 ביום חמישי (היום הראשון של הפסטיבל), התכנון המקורי היה לשכור רכב ולנסוע ישר לבלגיה, לתפוס שנצ וללכת לפסטיבל - אמהמה - כל הסוכנויות נסגרות ב2330, ואין אפשרות לקחת רכב מבלי לעבור אצלם (לפחות לא בAVIS).

גם הרכבות/אוטובוסים לא מתפקדות/ים בשעות האלו.

לבינתיים האופציה היחידה נראית כמו להתיישב בשדה תעופה עד 0600... מאוד מקווה שאמצא פתרון אחר ):

פורסם

אור - בדוק אם זה פותר לך את הבעיה. זה אמנם לא זול אבל אולי יתאים.

חבל שאין שם sleeping pods כמו שיש בשדה בטאלין או בהלסינקי. אלו קונכיות שינה כאלה שעולות כמה יורו לשעה - פתרון מגניב.

helsinki-airport-gosleep-pods.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כבר בדקתי - דרוש כרטיס טיסה יוצאת​ לאותו היום...

• תוכן חדש...