Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב7 בערב קיבלתי את האלפיין שלי ישר רצתי לויטלי שיעזור לי עם ההתקנה. התקנו את המכשיר את כיוונו אתמגבר על AP וחתכנות ישר מרדיו דיסק החיתוכים היו ממש מעולים למכשיר מעבד צליל פשוט מדהים הכול נישמע מחודד יותר מדוייק יותר וחזק יותר מהפיוניר הרדיו דיסק הזה פשוט רמה אחרת לגמרי אין מה להשוות... תחילה חשבתי שיהיו בעיות בתצוגה כי המסך הוא לא כמו שלי פיוניר אך היתרגלתי ישר ולא היו בעיות..... למכשיר יש מוד זוויות כדי שהיה נוח לנהג לתפעל אותו שמאוד מאוד עוזר....

בקיצור אני מרוצה ומופתע רק לטובה הHU הזה פשוט מעולה אין לי מילים המערכת שלי מראה מה באמת היא יכולה!

אני ממליץ לכול החברה שבונים מערכת בתקציב בינוני לא להיתפשר לקחת אלפיין לא פיוניר ולא קליפורניה בום אלה אלפיין כי זה הדבר ושוב קיים הבדל ממש גדול בין מעבד הצלילים של אלפיין ופיוניר....

לסיכום בשביל 1700 שקלים הוא שווה כול גרוש תמורה מעולה!!! שווה שווה שווה פשוט עולם אחר!!! כול הכבוד לאלפיין הרשימו אותי לטובה!!!!!

CDA-9830R

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מסקרן מה היית מעדיף במבחן עיוור, את תחימת התדרים של המגבר של האלפיין שלי, או את תחימת התדרים של המכשיר של האלפיין שלך.

מה הסיכוי שתגיע למפגש הקרוב אדי ? (הפעם תבוא תגיד שלום ... כמו שבני אדם עושים...)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תתחדש בובה! באמת אחלה מכשיר,החלפת את הצעצוע שהיה לך ומגיע לך מזל טוב,עכשיו רק תזרוק את הסאב ותפסיק לשמוע מזרחית והכול יהיה סבבה!:-)

אין על האלפיין:wink:

פורסם

מזרחית אני לא הולך להפסיק לישמוע ...הצעצוע היה טוב עד שרמת הרכבים ברכב עלת לכן הוא נהיה לא מועיל אבל אין לי שום טענות אהבתי אותו מאוד אבל האלפיין באמת טוב יותר...

שי,היום עשינו את זה ובאמת יש הבדל ואני מוכן לעשות מיבחן עיוורת ולהגיד לך שיש הבדל אבל אני לא יגיעה למיפגש ..... אני בכלל לא ראיתי אותך במיפגש הייתה? עם האמבולנס? אחרי כול המילחמות שעברנו אתה צריך להגיד שלום:-P

סטברופול(עיר ברוסיה) בחנות מקורית של אלפיין...

פורסם

תסמוך עלי אדי, גם אם אתה חושב שעשית מבחן עיוור, עדיין לא עברת אותי :)

(כפי שציינתי בעבר, אולי אני לא מבין סאונד יותר מידי, אבל פסיכולוגיה בגרוש ? :) )

בכל אופן המבחן הזה לא נועד בשביל להכשיל אותך, המבחן הזה נועד בשביל לדעת עד כמה ההבדלים שמיעים ומורגשים. (בצורה חד משמעית)

בכל אופן, אני לא יודע על איזה מלחמות אתה מדבר, זה נותן לזה להישמע כימעט כאילו הפורום זה שטח אויב או משהו בסיגנון, וחבל ..

הפורום מקום לחלוק ידע וניסיון עם אחרים, לא שטח מלחמה.

לגבי המפגש הקודם, אמרו לי שעברת לידי, ומן הסתם.. אני הנהג אמבולנס הצבאי היחיד שהיה שמה, אף אחד לא פיספס אותי בעשרים דקות שהיתי שמה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לאלפיין אקולייזר יותר משוכלל משל הפיוניר, אקולייזר פרמטרי, שמאפשר כיוונים יותר מדוייקים.

אדי, ההבדל שאתה שומע הוא בסך הכל הבדל של כיוון שונה.

אנשים מתבלבלים בין נשמע שונה לנשמע יותר טוב..

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

שאני אומר נישמע שנה אני אומר נישמע טוב יותר......

שי,בעניין ההגדרה שלך על ההתנהגות בפורום הייתי טיפה חולק עליך אבל זה לא נושא לדיון עכשיו...

לסיכום אני מרוצה והרדיו דיסק פשוט רמה..

פורסם

אדי, דבר ראשון המון מזל טוב.

דבר שני רציתי לדעת איך ביצעת את ההזמנה? דרכי משלוח? דרכי תשלום?

בקיצור תפרט כמה שיותר על הקניה בבקשה.

תודה מראש.

ג'ניה

:king:

פורסם

תודה רבה ידידי ותתחיל להגיעה למיפגשים יש מה ליראות...האמת זה אבא שלך חבר טוב שלי הוא נימצא שם כול 3 חודשיים אז שמעתי שהוא נוסע ובידיוק אז רציתי ליקנות רדיו דיסק אז ביקשתי וקבלתי ישר מהמיזוודה עם קרטונים קבלות ואפילו אחריות שנה מבית אלפיין רוסיה....

פורסם

אוקיי...זאת אומרת ששילמת אך ורק עבור המכשיר? לא משלוח ולא מכס?

-הסיבה שאני לא יכול להגיע למפגשים(למרות שאנסה להגיע למפגש צפון הבא) היא לימודים ועבודה שכמעט אינם משאירים לי זמן פנוי.

ג'ניה

:king:

• תוכן חדש...