Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי (באמת!!!) השאירה אחת בחניון עמוס בערב החג.

האם כדאי להפעיל ביטוח כדי לסדר את זה? לאן כדאי ללכת במקרה שכן (או שלא) באיזור חיפה? מורשה יבואן (תלפיות) או מישהו מומלץ אחר באיזור?

אני לא אהיה בארץ אחרי החג אז סיבוב פירוקיות הוא לא אופציה. רצה הגורל ואשתי תצטרך לשאת בתוצאות ההיגוי הנמהר...

פורסם

אין לי מושג, ולכן אני שואל. כמה עלול להיות הנזק במוסך? זה לא רק ההשתתפות העצמית אלא גם פרמיה יותר גבוהה בחידוש.

מצד שני קרסו... צריך משכנתא כדי לעשות טיפול קטן

פורסם

תהיה מופתע לפעמים הם מפתיעים.

אם אין איזה מערכת של חימום שמשות וכדומה לא חייב מקורי רק עדיף בצבע הרכב.

מציע לך להתקשר למוסך שיגיד כמה עולה מראה חדשה.

פורסם

מה זה "השאירה"?

את כל הקומפלט, או שיש לך לפחות את הציר/מכסה אחורי שהוא בצבע הרכב/חלק חשמלי תקין?

אם התשובה לאחת או יותר מהסעיפים היא "כן", הרי שהעלות תהיה הרבה פחות מההשתתפות העצמית, בוודאות.

לא מכיר בצפון, אבל אצל הרקולס גורקביץ בסלמה ת"א ידעו להרכיב לך מהשאריות שלך+חלפים שלהם מראה בכמה מאות בודדות.

(פחות מזה ככל שיש לך יותר חלקים שמישים).

בטח מישהו צפוני ידע לכוון אותך לבית מלאכה כזה באזורך.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המשך הסיפור...

אשתי הגיעה למוסך תלפיות בנשר. יועץ השירות אמר לה שהלכה המראה, צריך להחליפה ושתקבל הצעת מחיר. בינתיים היא רצתה בעקבות טיפ שקיבלה להמשיך לזגג רכב בשם מישל ברחוב יפו ליד המושבה הגרמנית בחיפה.

המישל הזה לא רק קיים, אלא גם סידר את המראה ב-150 ש״ח. להוציא חתיכת פלסטיק קטנה של כמה סמ״ר שחסרה לא רואים סימן לנזק.

שמחה בחלקה אשתי חזרה הביתה וסופסוף קיבלה הצעת מחיר מתלפיות. 2000 ש״ח + מע״מ למראה מקורית ובסביבות 1000 למשומשת. (חלק וצביעה, עבודה ומע״מ).

• תוכן חדש...