Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתחתי אשכול בקשר לחוות דעת לקניית הונדה סיוויק עם 193K שנת 2008,

למרות שמאוד רציתי אותה לקחתי למכון הדרום רחובות שלמתי 500 שקל ומסתבר שחסכתי 32 אלף בלי טיפולים,

הבוחן אמר לי תתרחק כשאני לא לידו (המוכר)

מבחינת המוכר אמר לי שהוא בדק את הרכב כשקנה אותו אצל פחח\מוסך בדק רק שילדה אמר שאין שאסי

במכון הדרום אמר יש פגיעה שאסי עברה תאונה

yjmxzujhfnnr.jpg

dfmzwymmviyj.jpg

חוות דעת שלכם

פורסם

הוא אמר לך. ובדרך כלל הם לא אומרים אם המצב בגדר סביר + -. כל פגיעה בחזית זאת בעיה לא של פחחות או עיקום של קורה. המנוע והתושבות מזדעזעים ואין לזה תיקון בדרך כלל.

פורסם

רק לי לא ברור איך ייתכן,שתיקון גשר עליון ותיקון בקורת האורך לא מסווגים במשמעות גבוהה ?

ואם המכון טוען,שיש פגיעת שילדה הרי שהמשמעות הפגיעה היתה צריכה להיות לפחות בינונית אם לא גבוהה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
רק לי לא ברור איך ייתכן,שתיקון גשר עליון ותיקון בקורת האורך לא מסווגים במשמעות גבוהה ?

ואם המכון טוען,שיש פגיעת שילדה הרי שהמשמעות הפגיעה היתה צריכה להיות לפחות בינונית אם לא גבוהה.

גם אני רציתי לדעת את זה, שכחתי לשאול את הבוחן, בקיצור בעל ההונדה הולך להפסיד המון כסף, ניצלתי בבדיקה, תודה אלוהים.

פורסם

אם אין שם מתיחה או הלחמות המשמעותית היא מסחרית ולא בטיחותית - ואז מדובר במשמעות נמוכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...