Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שאמור קודם כל לפחד מרכב אוטונומי זה נהגי המוניות ונהגי התובלה, ישר יוחלפו ברכבים שכאלה ויוזילו לחברות מיליונים.

וכן היתה בדיקה בקרב נההגי הטסלה שהראה צניחה של 40% אאל"ט במס' התאונות מאז הכנסת הפיצ'ר של נהיגה עצמאית, עכשיו נסו לחשוב מה נתון כזה היה עושה בעולם הרכב? זה מטורף וזו רק ההתחלה.

C2jKb4_VEAEBP3s.jpg

https://techcrunch.com/2017/01/19/nhtsas-full-final-investigation-into-teslas-autopilot-shows-40-crash-rate-reduction/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי הלא ככ מפוקחת בנושא הרכישה.

אינטל מייצרת עוד מנועי צמחיה היא דועכת במקום בתחום ה PC והשרתים. כלומר לונג שוט בגיוון המוצרים של החברה.

ARM נושפת בעורפה בצורה מרשימה בתחום השרתים.

את תחום המובייל אינטל די פספסה שוב לטובת קוואלקום .

לאינטל יש היסטורית "רכישות" מאוד מוצלחות מי אמר מקאפי ועוד ועוד.

אנליסטים מעריכים שחזון המכוניות אוטונומיות יהיה בר ביצוע בעוד כ-5-10 שנים. לדעתי לא ב-20 שנים הקרובות.

פורסם

אנליסטים מעריכים שחזון המכוניות אוטונומיות יהיה בר ביצוע בעוד כ-5-10 שנים. לדעתי לא ב-20 שנים הקרובות.

על מה מבוססות ההערכות המלומדות שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ידידי אתה שואל ועונה.

כתבתי לדעתי.

נפשט. מה בראות עיניך רכב אוטונומי נחשב.

Sent from my LG-H960

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אולי אינטל רכשה את הטכנולוגיה של מובילאי לצרכים או פיתוחים שונים לחלוטין ממה שאנחנו חושבים קרי מכונית אוטונומית או משהו שכלל לא קשור לתחום התחבורה ?

גוגל רכשה את וויז בסכום אסטרונומי ולבנתיים מאז הרכישה חלפה יותר משנה ולא ראינו שום שינוי משמעותי באפליקציה של וויז חוץ מאשר עידכונים על בסיס חודשי של תיקוני באגים ושיפור ביצועים כמו בכול אפליקציה אחרת אז מה קורה פה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
ידידי אתה שואל ועונה.

כתבתי לדעתי.

נפשט. מה בראות עיניך רכב אוטונומי נחשב.

Sent from my LG-H960

אני לא מבין כלום

אני בתקופה של סוס ועגלה ויונות דואר

עדיין לא משלמים 15 מיליארד דולאר סתם ככה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה יקירי , אתה מודע לעבודה ש-מובילאי מייצרים מערכת עזר לנהג ולא מכונית אוטונומית.

אינטל מהמרת על הנושא של "מידע חזותי" שם כנראה הגדולה של מובילאי .ולשם מתאימים הצ'יפים של אינטל איי.

בקשר למחיר הקניה כמאמר חזל: if you can't beat them join them

פורסם

מערכת עזר לנהג זה המוצר שאתה מכיר.

הם מפתחים גם מערכות הכרחיות לרכב אוטונומי, אשר מוטמעות ברכבים של יצרנים אחרים. זה היה טסלה, אבל יש עוד, BMW למשל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרבה פחות, פחות משלוש שנים, הלו"ז מתקצר כל הזמן. כבר היום יש ציים לא קטנים של מכוניות ניסוי.

http://www.driverless-future.com/?page_id=384

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדיוק, המערכת שמצפצפת עכשיו זה לא העתיד האמיתי של החברה או שמה שאינטל רוצים לעשות ממנה.

העתיד הוא שהצפצפה הזו תהיה הבסיס ממנו לפתח רכב אוטונומי לחלוטין ומכאן זה עולם אחר של רכב שאפשר להרחיב עליו רבות.

לא עוד התקנות מקומיות למערכת בטיחות אלא פס ייצור של רכבים שאינם מתבססים על נהג אלא על ה"עיניים" של מובילאיי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
מערכת עזר לנהג זה המוצר שאתה מכיר.

הם מפתחים גם מערכות הכרחיות לרכב אוטונומי, אשר מוטמעות ברכבים של יצרנים אחרים. זה היה טסלה, אבל יש עוד, BMW למשל.

מכל מלמדי השכלתי ,אשמח לסימוכין בנושא.

בנושא של BMW, הם החליטו על שיתוף פעולה וחברו יחד לאינטל ולמובילאי .

הרבה פחות, פחות משלוש שנים, הלו"ז מתקצר כל הזמן. כבר היום יש ציים לא קטנים של מכוניות ניסוי.

http://www.driverless-future.com/?page_id=384

הזמן מתקצר בזה אתה צודק ללא ספק. אני מדבר על בעיות רגולטוריות ייקח לא מעט זמן וחוקים על מנת להסדיר את הנושא.

אני שוב שואל ,כיצד ניתן לתאר רכב אוטונומי ?

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

סימוכין על BMW וVAG:

http://fortune.com/2017/02/21/mobileye-bmw-partnership-here/

התחזית של אלון מאסק היא לאישור רגולטורי ראשון למכונית שלו עד 2021, אם אם הוא מאוד אופטימי, זה קצר בסדרי גודל ממה שאתה מדבר עליו.

בלי קשר לתיאור, אתה צריך לזכור משהו פשוט מאוד. מערכת שתוכיח ירידה בתאונות (הוכח כבר לגבי נהיגה אוטונומית) תביא ללחצים כלכליים אדירים לאישור שלה. זה כולל את חברות הביטוח, חברות התובלה, ומערכת הבריאות שמטפלת בנפגעי תאונות. לכסף יש השפעה פלאית על זירוז רגולציה.

מכאן, השוק יעשה את שלו ומכוניות שננהגות ע"י אדם תיעלמנה מהר מאוד פשוט כי הן תהיינה יקרות להחריד ביחס לחלופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אפרופו קיה, יש לי נירו דנדשה. המערכות של מוביל איי שמוטמעות בה מעולות. טרם פספסו, וגם אין התראות שווא. מרשים מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ביצה ותרנגולת.

אני מדבר על הפן שבו המערכת חייבת להיות fault tolerance כלומר חסינת תקלות.

פתרון כמובן שיש ,במערכות טיסה ישנו גיבוי לכל רכיב ברמה של 1:1 Redundancy. לך תיישם זאת ברכב שאמור להיות נגיש לצרכנים.

רק על ה R&D ובקרת האיכות של המערכות על מנת שיעבדו בצורה מושלמת יישפכו מיליארדים . תהליך שלוקח הרבה מאוד זמן.

נצא מנקודת הנחה שהחומרה והתכנה תקינים .לך תשכנע חברת ביטוח שתבטח אותך תתחיל ניסוי דרך שייקחו שוב לא מעט זמן.

אוטומציה מלאה ללא סיוע אנושי קרי הרכב כטייס אוטומטי לוקח אותך מ A ל B לא נראה בשנים הקרובות לצערי ,אנחנו נראה מערכות SEMI אוטונומית בכל הקשור לבטיחות.

שמירה על נתיב , סיוע בחניה וכו.

תחשוב כמה פעמים נתקע לך המחשב , עכשיו לך תיישם זאת במכונית.

• תוכן חדש...