Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלה בעל שני בולמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי זה פשוט בגלל שהרכב הוא מכו שאתה רואה , באגי לשטח והוא חוטף ים זפתות וחבטות והוא גם גבוה אז טובים השניים מן האחד .

ים long time no

פורסם

זאת אחת הדרכים להתמודד עם עומסים גבוהים ,דרך אחרת היא לפתח בולם זעזועים בקוטר גדול

יותר כמו חברת DMS האוסטרלית עם בולם בקוטר עצום של 60 MM (הבוכנה לא החיצוני)

http://www.dmshocks.com/docs/dms60ss.html

בולם -קפיץ כפול היה קיים במיתלים האחוריים של הלמבורגיני קונטאש ,ובפורד RS200 מקבוצה B בשנות השמונים העליזות כבר היו 2 בכל פינה ובסה"כ 8 בולמי זעזועים וקפיצים באוטו.

.I'm a blocked user

פורסם

התשובה שלי בשבילך זה כדי לתת איכות בלימה גבוהה יותר מכיוון שזהו רכב נמוך שיש בו צורך לשמור ולהגן על הנהג מפני קפיצות חזקות מוסיפים בולם נוסף מקווה שעניתי לך על השאלה אם אתה מעוניין במאמרים אל תתביש לפנות אליי אחרי הכול אני עושה בזה תואר

פורסם

זה לא בדיוק נקרא לענות , כי לא הגדרת מהי "איכות בלימה גבוהה יותר"

איך מכמתים אותה ,ואיזה פרמטרים מאפיינים או מגדירים איכות זו.

אם אתה עושה בזה תואר אתה בטח יודע.

.I'm a blocked user

פורסם
זאת אחת הדרכים להתמודד עם עומסים גבוהים ,דרך אחרת היא לפתח בולם זעזועים בקוטר גדול

יותר כמו חברת DMS האוסטרלית עם בולם בקוטר עצום של 60 MM (הבוכנה לא החיצוני)

http://www.dmshocks.com/docs/dms60ss.html

בולם -קפיץ כפול היה קיים במיתלים האחוריים של הלמבורגיני קונטאש ,ובפורד RS200 מקבוצה B בשנות השמונים העליזות כבר היו 2 בכל פינה ובסה"כ 8 בולמי זעזועים וקפיצים באוטו.

חבר שלי טוב שם לפני כמה שבועות בולמים של DMS על האיבו שלו... הקוטר אכן עצום!

מוטי.

פורסם

מוטי ,עדכן אותי איך הם מחזיקים מעמד .

בשיחה שערכתי עם נציג פיז'ו ספורט אנגליה ,הוא טען לניסיון לא מוצלח איתם , הבולמים לא מחזיקים מעמד.מירוץ ראלי אחד, הספיק לגרום להתפרקותם לטענתו .

מה שנשמע לי קצת מוזר ,אני לוקח את דבריו בערבון מוגבל ומעונין לשמוע חוות דעת נוספת על עמידותם.

.I'm a blocked user

פורסם

בכיף :-).

האיבו הנ"ל היא מכונית למסלול בלבד שרואה שימוש תכוף ונטול כל סימפטיה למכלולי הרכב מצד הבעלים שלה :wink:... היית צריך לראות את הקויל-אוברים של JIC (דגם FLT-A2) שהורדנו מהאוטו עם הכרום משוייף מהבוכנה :shock:!

מוטי.

פורסם

אם אתה בונה את המיתלה בעצמך אז זול יותר שני בולמים ,אם זה רכב רגיל זה מסובך לארגן על

המיתלה הקיים שני בולמים, לכן זול יותר ,בולם בקוטר גדול. ה DMS הענק ( 60 מ"מ )

עולה כמדומני 3000 דולר לסט, שאר החברות מסתפקות בבולמים עם בוכנה של 45 מ"מ לכל היותר.

ב DMS אין גם צורך במיכל חיצוני ,יש כמות מספיק גדולה בפנים והוא מתחמם פחות מבולם רגיל

(יש גם כאלו שמוסיפים רדיאטורים קטנים לבולמים שעובדים קשה ).

בקיצור ,אם יש לך 3000 דולר להשקיע על בולמים, לך על זה . הסוכנות הקרובה של DMS נמצאת בקפריסין

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...