Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

בתחילת חודש דצמבר זכיתי ב2 מכרזים של אותו המוכר, המכרז היה על כרטיסי זיכרון מיני אסדי 256 ג'יגה של סמסונג אבו, התשלום על כל כרטיס יצא ממש ממש נמוך, יום לאחר התשלום קיבלתי הודעה שהכרטיסים נשלחו ארצה ללא מספר מעכב. איפשהו בסוף ינואר שלחתי למוכר הודעה מה עם הכרטיסים ואם קיים מספר מעכב, נענתי בשלילה ואמר לי שהכרטיסים בדרך. חיכיתי עד פברואר ופתחתי קייס מאחר והמוכר נמחק מאיביי ביחד עם המוצרים שלו והדירוג שלו רגע לפני המחיקה עמד על 60%. קיבלתי מאיביי את הכסף חזרה אך השבוע להפתעתי קיבלתי את 2 כרטיסי הזיכרון, לפני שאני פותח אותם יש דרך לדעת אם הם מקוריים? יש מספר רישומי על הכרטיסים אבל לא מצאתי אתר ברשת שיכול לתת לי מידע עליהם. יש עוד דרך מבלי לבצע בדיקה עם hw2test?

ולמי שמרבה להשתתף במכרזים באיביי - קרה לכם שקיבלתם מוצר תקין כשזכיתם במכרז ושילמתם כשמינית ממחיר המוצר?

IMG_1003.jpg

פורסם

נסה למצוא מוצר זהה מקורי ותשווה את האריזות. למשל, ללכת לחנות ולבקש לראות מוצר מקורי בלי לרכוש אותו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הכרטיס אמור להיות אדום לא כחול, איכות ההדפסה נראית גרועה אפילו מהתמונה. כרטיסי זכרון מזוייפים מציפים את איביי, לא תמצא מציאות אמיתיות שם.

פורסם
שלום לכולם :)

בתחילת חודש דצמבר זכיתי ב2 מכרזים של אותו המוכר, המכרז היה על כרטיסי זיכרון מיני אסדי 256 ג'יגה של סמסונג אבו, התשלום על כל כרטיס יצא ממש ממש נמוך, יום לאחר התשלום קיבלתי הודעה שהכרטיסים נשלחו ארצה ללא מספר מעכב. איפשהו בסוף ינואר שלחתי למוכר הודעה מה עם הכרטיסים ואם קיים מספר מעכב, נענתי בשלילה ואמר לי שהכרטיסים בדרך. חיכיתי עד פברואר ופתחתי קייס מאחר והמוכר נמחק מאיביי ביחד עם המוצרים שלו והדירוג שלו רגע לפני המחיקה עמד על 60%. קיבלתי מאיביי את הכסף חזרה אך השבוע להפתעתי קיבלתי את 2 כרטיסי הזיכרון, לפני שאני פותח אותם יש דרך לדעת אם הם מקוריים? יש מספר רישומי על הכרטיסים אבל לא מצאתי אתר ברשת שיכול לתת לי מידע עליהם. יש עוד דרך מבלי לבצע בדיקה עם hw2test?

ולמי שמרבה להשתתף במכרזים באיביי - קרה לכם שקיבלתם מוצר תקין כשזכיתם במכרז ושילמתם כשמינית ממחיר המוצר?

[ATTACH=CONFIG]483316[/ATTACH]

"מספר מעקב".

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
"מספר מעקב".

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

דווקא במקרה של דואר ישראל בהחלט מעכב [emoji13].

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

בסופו של דבר פתחתי את 2 הכרטיסים והם כרגע בבדיקה, שניהם עברו את ה100 ג'יגה כבר, באחד מהירות כתיבה ממוצעת 8.5 מגה לשניה ובשני 6.5 מגה לשנה. שני המחשבים שמריצים את הבדיקה "עגלות"..

אחרי שאסיים עם הכרטיסים האלו אריץ בדיקה לכרטיס 32 ג'יגה אמיתי שיש לי, נראה אם המהירות תיהיה אותו הדבר מהמחשבים האלו.

פורסם

אתה לא צריך להריץ בדיקה מלאה, מספיק שתבדוק את ה-64 גיגה הראשונים, אתה כנראה תגלה שאלו כרטיסים של 8 או 16 גיגה.

בדיקה מלאה יכולה לקחת כמה ימים.

פורסם (נערך)

זו לא הדרך היחידה

https://www.raymond.cc/blog/test-and-detect-fake-or-counterfeit-usb-flash-drives-bought-from-ebay-with-h2testw/

לא מבין איך לא נדלקת לך נורה אדומה כאשר כל כרטיס בצבע שונה (אחד אפילו לא קיים באתר של סמסונג) למרות שאמורים להיות מדגם זהה.

אין מציאות בתחום, אתה מסתכן באובדן מידע ששמור על הדברים האלה.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

האמת זכרתי שיש להם גם כרטיס כחול.. בכל מקרה, אלה ממצאי הבדיקה של אחד מהכרטיסים:

Untitled.jpg

הדילמה שלי היא פשוטה, אני משתמש במיני פיסי ומעבר לSSD שיש עליו אני רוצה להתקין עליו עוד כרטיס זיכרון לכל מיני שטויות שאוריד למחשב שלי בעתיד.. השאלה עד כמה שכנראה שהכרטיס הזה מזוייף, יהיה מסוכן לאכסן שם מידע? הצלחתי לכתוב עליו כ250 ג'יגה, השאלה אם הוא ישמר לאורך זמן ויוכל לשרת אותי.. או לא להסתכן ולקנות אחד מקורי עם נפח נמוך וזהו? אני לא צריך בתאכלס 250 ג'יגה.. סתם שילמתי (וכבר חזר אלי הכסף) כי זכיתי במכרז.. יצא לי בערך 40 שקל לכרטיס.

פורסם

הכרטיס הזה ספציפית כנראה שהוא לא מזוייף, אלא ריג'קט מפס היצור המקורי.

כל הכרטיסים שנכשלים בבדיקת האיכות של היצרן, נשלחים להשמדה, חלק מהעובדים או החברות שאחראים לביצוע ההשמדה בפועל של הכרטיסים, מוכרים אותם באיביי במקום להשמיד אותם.

אני לא הייתי מתעסק, אבל אני גם לא הייתי קונה כרטיסי זיכרון באיביי, אז...

פורסם

אוקיי.. ננסה בדיקה נוספת עם תוכנה נוספת

אם כבר נושא השיחה, על מנת להשתמש בכרטיס כאכסון קבוע, איזה באיזה פורמט עדיף להשתמש? NTFS או EX-FAT?

פורסם (נערך)

שים לב, חסרון אחד של exFAT הוא שה-cluster size שלה (כלומר גודל היחידות שהקבצים נשמרים בהן על הדיסק) גדול מאוד יחסית ל-ntfs. לשם השוואה, ברירת המחדל ב-ntfs היא 4 קילובייט לעומת סטנדרט של 128 קילובייט(!) ב-exFAT.

בכל אופן, זה אמור להפריע לך רק אם אתה מתכוון לאחסן הרבה קבצים קטנים על הדיסק. אחרת אין בעיה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תוכן חדש...