Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונת גילוח שקניתי באמאזון 9095CC ששלחתי לחברים שהתארחו בארה"ב והביאו לי אותה.

היא אצלי כבר מס' חודשים ואני מרוצה ממנה מאוד.

העניין הוא שיש לה חומר ניקוי ייחודי תערובת של אלכוהול עם ריח.

פה בארץ לא מוכרים את תכשירי הניקוי האלה כי המכונה עצמה לא נמכרת כלל בארץ.

אני מחפש מאיפה אפשר להזמין את התכשיר הנ"ל במחירים שפויים או לרקוח לבד בבית ולהכין לבד את התכשיר.

בנוסף הבנתי שיש שני סוגי חומרים, CCR2 וCCR3 השאלה היא מה ההבדלים ביניהם?

זה התכשיר:

http://www.ebay.com/itm/Braun-CCR-2-Clean-Renew-Refill-Cartridge-Shaver-Activator-Pulsonic-Series-CCR2-/131507964882?hash=item1e9e7c4bd2:g:0DUAAOSwrklVTxe1

פורסם (נערך)

CCR2 ו-CCR3 זה אותו הדבר בדיוק. המספר מציין את מספר ה-cartridges בקופסא.

יש תכשיר "בריח לימון" - מה אגיד - זה חסר משמעות. אבל יתכן הבדל במחיר. קנה את הזול ביותר

עד לאחרונה קניתי רק בארץ, חשבתי שמחו"ל לא ישלח בגלל החומר הדליק. מתברר שאין בעיה.

לפני מספר חודשים קניתי בחנות הזו. 6 יחידות במחיר שבארץ הייתי משלם תמורת 3. חפש בקטגוריית מכונות גילוח לגברים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מעולם לא ניסיתי, לדעתי הרעיון לא מוצלח כיון שהמיכלים עצמם מתלכלכים וקשה לרוקן אותם מהנוזל הישן. גם מחיר הרפיל דומה למחיר מיכל חדש בקניה האחרונה שלי.

בקצב בו אני משתמש בחומר - אני טוען ומנקה את ה-790cc שלי בממוצע פעם בשבועיים - מדובר ב-2-3 מיכלים בשנה. במחיר בו קניתי את הסט האחרון זה פחות מ-100 ש"ח בשנה, ואני מעדיף מיכלים טריים ונקיים.

עוד דבר - במכונות הבראון שהיו לי עד כה - ואני מתגלח בבראון כבר למעלה מ-40 שנה - בדרך כלל מומלץ להחליף את הראש (או סכין ורשת המגיעים בנפרד - תלוי בדגם) פעם ב-18 חודשים. המחיר בד"כ סביב 200-250 ש"ח לראש\סט, אבל כדאי לחפש במרשתת. לפני כשבועיים מצאתי ראש למכונה שלי תמורת פחות מ-150 ש"ח באמאזון גרמניה (פרוידיאני - כתבתי אמאזול. המוצר נשלח מאנגליה). אז הוא שחור ולא כסוף כמו המכונה אבל איין לזה משמעות מעשית. שוב, כדאי לבצע חיפוש יסודי במרשתת כאשר המכונה כבת שנה - שנה ורבע, על מנת להזמין ולתת לחלק זמן להגיע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, כנראה שבסוף אזמין את מה שאתה המלצת עליו.

תוכל לשתף על שיטת הניקיון של המכשיר שלך?

אתה קודם שוטף במים עם המברשת הקטנה ואז מכניס למכונת השטיפה?

האם יש צורך בשימון מנגנון הסכינים?

פורסם

אני מתעצל לנקות במים ומברשת.

כאשר מד הסוללה מתקרב לסוף הדרך אני מסיר את הראש, מקיש עם הראש והגוף על הכיור כדי להפיל את האבק, מרכיב חזרה ומכניס למכשיר הניקוי והטעינה. ממתין לכך שהלדים יפסיקו לרצד ומפעיל.

לגבי שימון - הוא מתבצע על ידי נוזל הניקוי.

מבחינת זמנים - "מד הניקיון" מתאפס בדרך כלל על ידי שני גילוחים, לפעמים פחו (הוא לא בודק שום דבר חוץ מזמן פעולה, ומתאפס בעת השהיה במכשיר הניקוי). כמובן שזה מוגזם, אנ ימתעלם ממנו ומנקה כל אימת שהסוללה מאיימת להתרוקן - יחד עם טעינה באותו מכשיר.

פורסם

מוכרים אותם בארץ, חפש חנויות שמחזיקות מכונות גילוח של בראון, זה אותן מחסניות לכל המכונות של בראון.

אני קניתי מחנות קטנה ארגז של 36 מחסניות במחיר זול יותר מאמזון. אמור להספיק בערך לכל אורך חיי המכונה.

פורסם

36 מחסניות? זה צריך להספיק לאיזה 15 שנה, ובינתיים תופס מדף.

בתקופה זו סביר שתחליף מכונת גילוח פעם-פעמיים, אולי למערכת אחרת.

סביר לקנות 3-6 מחסניות, שיספקו לסביבות שנתיים.

פורסם

אני מנקה כל טעינה, במכונה שלי (כבת 6 שנים) זה סביב פעם בשבועיים כשהיתה חדשה שה היה בתדירות קצת יותר נמוכה.

"מד ההיגיינה" יורד לאפס אחרי שני גילוחים, אבל זה טירוף לנקות בתדירות כזו. יש בראש מקום לשערות של מספר שבועות, כך שלפני כל טעינה אני מרוקן אותו, מניח את המכונה במטען-מנקה ומבצע את שתי הפעולות. כיון שכל מיכל מספיק לסביבות 10 ניקויים הרי שאני צורך 2-3 מיכלים בשנה.

• תוכן חדש...