Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור הזה, נרכשה דאצ'יה סנדרו סטפווי דיזל במהלך חודש אוגוסט האחרון.

הנהגת שנוהגת על הרכב מתקשה להסתדר עם תנוחת הנהיגה, בשילוב הצורך ללחוץ על הקלאץ' ולהחליף הילוכים.

לכן, לאחר חצי שנה בלבד של שימוש (במהלך נהגה כ-8,000 ק"מ), אין לה ברירה והיא מעוניינת להחליף את הרכב לרכב אוטומטי.

אודה להמלצה על רכב נוח (שיתן אפשרויות רבות לסידור הכסא וההגה), אוטומטי עם תמורה טובה לכסף.

חשבתי בכיוון של הקליאו/208, אבל המחירים לגרסאות האוטומטיות נראים יקרים למדי.

אודה לעצה טובה.

צבי

פורסם

מה התקציב? ה-208 והאיביזה נותנות תמורה טובה למחיר.

בכל מקרה אל תקנו לפני שהיא עושה נסיעת מבחן אורכה ככל האפשר בכבישים במדמים את הנסיעה היומיומית שלה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

התקציב כ-75K. עדיף פחות, אבל אפשר במידת הצורך לעלות מעט (אם יש יחס טוב של תמורה למחיר).

לגבי נסיעת המבחן - כמה שאתה צודק!!!

פורסם

ה208 הוא הסופרמיני הכי נוח שיש,מבחינת עבודת המתלים,גיהוץ מהמורות,במפרים,שברי כבישים,ונוחות הכסא.

בכל מקרה אני מציע לך לנסות,הקליאו למרות שהוא רכב טוב יש מתלים נוקשים.

פורסם

לטעמי ה208 היא הנוחה ביותר, ניסיתי אותה, את הקליאו, פולו, איביזה יאריס ג'אז, מיקרה, פיאסטה.

גם הסנדרו בין הנוחות.

הבסיס מושב באיביזה דיי נוקשה ולא נוח (לי לפחות) לנסיעות ארוכות.

פורסם

אם מדובר על רכב חדש בשביל האיביזה צריך להוסיף מעט היא עולה 83,ה208 לא רלוונטית שכן המחיר עלה לאזור 98 לרמת גימור הבסיסית.

אם בכול זאת המקסימום זה 75 אלף הייתי בודק את הספארק,הרכב די נוח,מאובזר טוב,וסוחב לא רע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...