Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

מבקש המלצה לקניית פחית צבע לתיקון מספר שריטות ושפשופים קטנים על הרכב שלי, באזור חיפה.

כמו כן, האם משתמשים בצבע הזה כמו טיפקס (למרוח עם מכחול) או שיש איזה פרוצדורה אחרת?

 

וכמה אמור לעלות דבר כזה, אני צריך ממש מעט צבע.

פורסם

אתה לעולם לא תקבל את אותו גוון צבע גם אם הקוד צבע מדוייק , תמיד יש הפרשי צבע בגלל הגיל של הצבע המקורי על האוטו שלך קצת דהה , שכבות הצבע שונות , בכל מקרה תמיד יראו את ההפרשים.

אם זה ממש שריטות קלות תנסה להסיר עם פוליש ווקס או אם אתה לא אדם פדנט שלא אכפת לו שיראו מקרוב שצבעו אז תעשה את זה עם מכחול.

אם אתה רוצה לקבל תוצאה טובה אז אתה כבר צריך לעבוד יותר קשה

ספריי צבע לפי קוד , ספריי לקה , לעשות 3 שכבות , נייר זכוכית בכמה דרגות , ותצטרך להוריד צבע משטח יחסית גדול בשביל לבצע צביעה שלא יראו שהשריטה נצבעה.

  • שנתיים מאוחר יותר...
  • אחראי פורום
פורסם

תצטרך חנות צבע. הכי קרובה שאני מכיר היא בנהריה, חלומות בצבעים. הכי קטן זה רבע ליטר בכ-70₪.

יהיה לך יותר זול להזמין לפי קוד מהאינטרנט וגם תקבל כמות קטנה עם מכחול יעודי, לא רואה צבעי שיעשה את זה בפחות כסף (רק עבודת הגיוון לוקחת זמן נכבד).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

×
×
  • תוכן חדש...