Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוזר עם תשובות מהיבואן

ממיר יוחלף באחריות לממיר מקורי . כולל חיישנים שיושבים עליו .

יבוצע לרכב ניקוי פיח במעברים באמצעות מכשיר ניקוי יעודי של סיטרואן באמצעות גרגרים

ההסדר אליו הגענו שאני אשלם על מחיר העבודה בהנחה של 30%

לא כולל את מחיר הטיפול והחלפת רפידות אחוריות

נתתי אישור לתיקון והרכב יהיה מוכן כבר מחר

לציין שקיבלתי רכב חלופי מהמוסך כבר מהיום הראשון .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
חוזר עם תשובות מהיבואן

ממיר יוחלף באחריות לממיר מקורי . כולל חיישנים שיושבים עליו .

יבוצע לרכב ניקוי פיח במעברים באמצעות מכשיר ניקוי יעודי של סיטרואן באמצעות גרגרים

ההסדר אליו הגענו שאני אשלם על מחיר העבודה בהנחה של 30%

לא כולל את מחיר הטיפול והחלפת רפידות אחוריות

נתתי אישור לתיקון והרכב יהיה מוכן כבר מחר

לציין שקיבלתי רכב חלופי מהמוסך כבר מהיום הראשון .

שאפו על השירות

פורסם (נערך)

אני המום ! אז בסוף יצא ₪2500+מעמ?

אחלה מחיר.

זה בדרכ המחיר של עסקת טיעון אצלהם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אני המום ! אז בסוף יצא ₪2500+מעמ?

אחלה מחיר.

זה בדרכ המחיר של עסקת טיעון אצלהם.

זה בערך המחיר שיצא ,טיפה פחות ,אבל קיבלתי בחזרה רכב שנוסע כמו חדש ,נסיעה שקטה וחלקה ללא קירטועים וסחיבה מצויינת .

באמת השרות והיחס השתפר עם המעבר למרכז החדש ונראה שגם יש שיפור רציני במקצועיות והרצון לתת שרות הרבה יותר ללקוחות ותיקים או לקוחות בכלל .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

היצרן נותן להם גיבוי (להבדיל מהשנים הראשונות למנוע ה-THP156) - אף יבואן לא יכול לתת שרות טוב ללא גיבוי מהיצרן במקרה של כשלים סדרתיים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
היצרן נותן להם גיבוי (להבדיל מהשנים הראשונות למנוע ה-THP156) - אף יבואן לא יכול לתת שרות טוב ללא גיבוי מהיצרן במקרה של כשלים סדרתיים.

גם אני בטוח שיש גיבוי מהיצרן אחרת אישור ההחלפה או התיקון לא היה מגיע כל כך מהר ,אך עדיין בגלל שאני לקוח ותיק יחסית של לובינסקי חשתי שיש שינוי משמעותי בגישה השרותית של החברה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם (נערך)

כל הכבוד שאתה נשאר איתם. באמת עשו איתך טיפול יוצא דופן. אני מזמן ויתרתי על ה"שירות" שלהם,למרות שהרכב באחריות. לא נראה לי שאשוב . אולי עוד עשור יתקן את הנזק התדמיתי שעשו.

אני משלם יותר רק כדי שהם לא יגעו לי באוטו.

לא באשמת לובינסקי כל כך. לקח ליצרן יותר מדי שנים להכיר בתקלות של המנוע הזה. זה מבריח לקוחות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עם הרכב הקודם גם התייאשתי מהם ועברתי לטפל אצל אורן בחולון ועם ה206 בטוח שאין לי מה לחפש במוסכי השרות שלהם

עם הרכב הזה נתתי צ'אנס נוסף מהרגע שהרכב נקנה חדש מהחברה והפעם הצליח לי .

זה גם ענין של מזל כנראה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...