Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיטרואן סי4 פיקסו 2013 .

הרכב נכנס לטיפול 80K ובנוסף תקלה בזיוף מנוע בהתנעת בוקר וקירטועים בנסיעה לאחר בדיקה במוסך נמסר לי שהממיר תקול וגורם לכל התקלות הנ"ל . נראה לי מוזר שרכב שעדיין לא הגיע ל80K כבר עם תקלה בממיר .

בינתים לא נתתי אישור לתיקון ופניתי לשרות הלקוחות על מנת שיכירו בתקלה באחריות למרות שהרכב כבר לא באחריות . מחכה לתשובה חיובית .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

האם יש לך את קודי התקלה ?

אני מכיר רכבים בקמ הנ"ל שבאמת שבקו חיים הממירים ,בעקבות דלק לא תקין או שריפת שמן במנוע או בעיות שהזניחו בעלי רכב שכרמו לתרוכת דלק גבוהה

פורסם

הרכב טופל כל חייו במוסך המרכזי ולפי הספר תודלק בתחנת דלק אחת שקרובה לבית .תצרוכת השמן סבירה לרכב הנ"ל 1 ליטר בין הטיפולים .

אין לי את קודי התקלה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

פרנסיס - אתה יכול לתאר את התקלות שאתה חווה? לחמי יש c5 2008 שחווה לא מעט בעיות כמו קירטועים למיניהם וסלד נמוך שגורם לרכב להיכבות בלי שום התרעה מוקדמת. במוסך של צרפתיות עשו ניקוי ולימוד מצערת מחדש והתחייבות שהבעיה תיפתר. אחרי שבוע של שקט הבעיה חזרה בדיוק לאותו מצב אז סתם לא בא לי שיבזבז את הזמן שלו על ניסוי וטעייה.

פורסם

הבעיות שאני חווה עם הרכב הוא זיוף מנוע בהתנעת בוקר כך שבלתי אפשרי להתחיל בנסיעה אלא רק לאחר כ5דקות שהמנוע מתחמם.

הבעיה השניה היותר מציקה היא קירטועים של הרכב בסיעת שיוט כלומר הנסיעה לא חלקה ומידי פעם הרכב מקרטע.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם (נערך)

מעניין. התופעות שתראת קרו בדיוק לפני שמשאבת דלק קידמית הלכה לעולמה.

ממיר קטליטי ? זו פעם ראשונה שאני שומע שהוא הולך בנסועה כזו בדגם הזה. זו לא אחת מהתקלות הסדרתיות של המנוע הזה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לכן פניתי למחלקת השרות להכיר בתקלה .גם לי מוזר שהממיר הלך .

מה שהוחלף ברכב במסגרת ריקול:

קיט טיימינג

משאבת מים מפלסטיק

משאבת מים חשמלית

מפוח מזגן שהחל להרעיש אחרי שנה

נגד מהירויות שגרם למפוח לעבוד לא חלק

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם (נערך)

אל תפתח תקווה גדולה. לפני שבוע עלה פה מישהו עם C4 ושרשרת תזמון מקרקשת , גם מחוץ לאחריות והיבואן נפנף אותו לכל הרוחות .

זאת למרות שזה כשל סדרתי נפוץ.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פרנסיס, מאור צודק בקשר למוסכים שעושים ניסוי וטעייה ובכלל על חשבוננו.

א. בדוק לפני שתחליט להחליף בעזרת זה שאם הדוד האחורי קר אזי יש סתימה (לאחר נסיעה)

ב. אם באמץ ומשיכת הילוכים אפשרית עד חמש וחצי סל"ד לפחות תקין! (הקטליטי)

אני מהמר שזה אחד הפלגים או קויילים

בהצלחה..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
פרנסיס, מאור צודק בקשר למוסכים שעושים ניסוי וטעייה ובכלל על חשבוננו.

א. בדוק לפני שתחליט להחליף בעזרת זה שאם הדוד האחורי קר אזי יש סתימה (לאחר נסיעה)

ב. אם באמץ ומשיכת הילוכים אפשרית עד חמש וחצי סל"ד לפחות תקין! (הקטליטי)

אני מהמר שזה אחד הפלגים או קויילים

בהצלחה..

הבדיקות שהעלת כאן כבר נעשו .

הפלגים הוחלפו לפני 20K ונבדקו שוב .

הכויילים הוחלפו לאחרים והתקלה נשארה .

הממיר לא מתחמם לאחר נסיעה (זאת הבדיקה הראשונה שביצעו אחרי בדיקת המחשב )

בסל"ד גבוה הקירטועים רק מתגברים

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
אל תפתח תקווה גדולה. לפני שבוע עלה פה מישהו עם C4 ושרשרת תזמון מקרקשת , גם מחוץ לאחריות והיבואן נפנף אותו לכל הרוחות .

זאת למרות שזה כשל סדרתי נפוץ.

אני תמיד מפתח תקוה .עד היום כשהרכב ברשותי בקרוב 4 שנים לעולם לא ניתקלתי בנפנוף ממחלקת השרות של לובינסקי ,אמנם לא כל תיקון אושר באופן מיידי אבל כאשר התקלה הוצדקה לקחו אחריות .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

עם הרכב הקודם אכן אכלתי מהם מרורים עד שעברתי לטפל אצל אורן בחולון כך גם ב206 שברשותי מטפל רק אצל אורן .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

לפי כל הבדיקות שעשית וכל מה שרשמת אם נצא מנקודת הנחה שהטיימינג במעלה הנכונה...

נשאר רק לבדוק את מערכת של הקדמת פתיחת השסתום וההצתה לפני הזמן כאשר הסל"ד עולה (חיישן או צינור וואקום )

אם זה לא אז הזוי לחלוטין.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• תוכן חדש...