Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, עת שהשתחררתי הרופאים המליצו לי לרכוש רכב..

במסגרת התקציב היחסית צנוע (40 אלף שח) אני מחפש סופר מיני (או מיני אם אין ברירה) ידנית שיודעת לחסוך בדלק ולהיות יחסית אמינה אבל גם נוחה כי השימוש יהיה ברובו בין עירוני.

המועמדות הן הפיקנטו 1.2 ידנית , ה208 1.2 ידנית, i10 או 108 ידניות במידה ולא תיהיה ברירה או בראבו ידנית..

לאחרונה אפילו השתעשעתי במחשבה על המיטו 1.4 ידנית

מי לדעתכם הכי תתאים לצרכים שלי ?

חשבתי גם על אופציית ה0 קילומטר מליסינג- האם אופציה בכלל קיימת בהתחשב ברכבים?

האם יש סיכוי שאמצא במגרשי רכב גדולים (מוטודיל , לובינסקי, כלמוביל, אוטוסנטר וכל השמות האלה ) את המכוניות שאני מחפש?

או שיד 2 מפרטי היא האופציה היחידה

תודה רבה

פורסם

אם רוב הנסועה היא בין-עירונית, סופר מיני תהיה בחירה מוצלחת יותר, לטעמי. ה-208 היא בחירה מצוינת, וגם פורד פיאסטה, פיאט פונטו ויונדאי i20 ידניות הן אופציות לא רעות.

לא כל כך הבנתי את השאלה לגבי אפס ק"מ מליסינג. לא תמצא רכב בסכום כזה (אבל אולי קרוב). אם תרצה לקחת מימון מעבר כמובן שיש רכבים שיוכלו להתאים. תבדוק איזה סופר מיני ידניות יש באתרים האלו, ותראה (למרות שאם הרפרנס היה לחייל משוחרר, לא רואה סיבה לקחת הלוואה. הסכום שיש לך מספיק לרכב מצוין).

תחפש באתרי החברות הרלוונטיות וביד2, ותראה מה יש למי. בטוח תמצא משהו, אבל לטעמי, אם אין צורך במימון, קניה מפרטי עדיפה בכל אספקט אפשרי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הבנתי, אני באמת חייל משחרור אבל הכוונה היא לא למימון אלה למכוניות 0 קילומטר מליסינג בתקציב שלי.

אתמקד בחיפוש מפרטי תודה!

פורסם

קליאו החדשה מנוע טורבו 0.9 לא באה בחשבון ?

בשביל יותר ערך עבור הכסף שלך, תתמקד באנשים פרטיים ולא במגרשים. גם רכבים יותר שמורים וגם גמישות של בלרינה (זה המצב היום בשוק).

פורסם

סיטרואן c1, מהיבואן, חדשה בשקית, עולה היום 50 אם המבצע לא נגמר (בטח יש עוד אגרת רישוי, קודנית ושקר כלשהו אחר שצריך להוסיף מעבר). אני אישית עדיין הייתי מעדיף סופר מיני יד 2 לנסיעות בין עירוניות, אבל אין ספק שיש גם יתרונות לא מבוטלים לרכב חדש, מעבר לריח (למשל, האחריות). אם זה מעניין אותך.

אני מסכים איתך

פורסם

מבחינת הנוחות ה208 אופציה טובה מאשר רכבי המיני בזכות המושבים הנוחים.

הקליאו תהיה זריזה יותר ומאובזרת יותר,בבין עירוני גם תהיה נוחה כאשר לפיגו יתרון נוחות בעיר.

בקקציב שלך מעט גבולית אבל ביד 2 יש כמה אופציות סביבות ה 45 אלף.

הסיטרואן c1 כמו שהציעו פה תהיה הכי חיסכונית והאמת די נוחה אבל פה כבר מדובר על 10 מעל התקציב שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היו שברולט ספארק במבצע של 47K לרכב חדש לגמרי, 0 ק"מ.

תבדוק בלוחות היד 2, אולי תוכל לקנות אחת ממישהו שנמאס לו משלו או שלא עמד בתשלומים - ותשלם 40K על רכב בן כמה חודשים.

פורסם

זו הספארק הקודמת, לא? לטעמי האישי לא מהווה בכלל שום תחרות לסופר מיני סבירה במהירויות בין עירוניות. היה לי את העונג לנסוע (אפילו לא לנהוג) באחת כזו מתל אביב להרצליה באיילון. נחרדתי עד עמקי נשמתי.

אני מסכים איתך

פורסם

רוב האנשים יכולים להסתדר עם הגירסא הבסיסית, במיוחד שבגיזרת התמורה לשקל, אין הרבה יותר מוצלח מרכישה של רכב בן כמה חודשים ב-40K...

פורסם

באמת שמעתי על הספארק והc1 במחירים האלה אבל אני מפחד מהמנוע..

אני גר בשומרון באיזור קצת הררי,

ונסעתי בספארק 1.2 ידנית והיא ממש התאמצה על לשמור על קצב סביר , אני לא יודע עד כמה ה1.0 תצליח לשמור על הצריכת דלק שלה בתנאים שכאלו

עושה רושם שההתלבטות היא בין הקליאו ל208 הידניות..

מה דעתכם על המיטו 1.4?

פורסם

בתקציב שלך תמצא מיטו 2009, אולי 2010, ועם ק"מ לא נמוך. זה כיוון אחר, שיעלה יותר באחזקה ובדלק, אבל יהיה יותר חזק ומעוצב. יותר עניין של סדרי עדיפויות, פחות של מה נכון או לא.

אם אתה בקטע של איטלקיות קצת יותר חזקות, יש כרגע שני פונטו איבו מולטי אייר ביד2, בתקציב שלך. אני לא מכיר לעומק, אבל יש לי איזה זיכרון עמום של בעיות פוטנציאליות במולטי אייר. תנסה לחפש, אולי תמצא משהו על זה (פה או בגוגל).

אני מסכים איתך

פורסם

ה1.0 יותר חלש לכן אם הספארק היא בין הזריזות כניראה הסיטרואן לא בשבילך.

מנגד גם ה 208 זה לא מטוס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי תנסה דאצ'יה סנדרו.

יש כאלה ידניות עם מנוע טורבו, שיהיה די זריז בעליות של השומרון.

נראה לי כמו הרכב הקשוח המתאים לכבישים הרריים מסוג זה.

התקציב שלך גם הוא מאוד מכובד והופך אותך לרוכש מבוקש - כשאתה מתקשר לאנשים תציין שיש לך את הכסף ואתה מוכן למכירה מהירה. זה עוזר לסגור עסקאות.

• תוכן חדש...