Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני מס' דקות סיימתי לנקות את האוטו בעצמי לראשונה.

לצערי אין ברשותי צינור מים זמין והכל נעשה עם דליים..

סך הכל מאוד מרוצה מהתוצאות אך יש לי כמה שאלות:

1. המגבת לייבוש שהשתמשתי בה היא של Cg מסוג וופל שהוזמנה באוטו סטור - ההרגשה הייתה מאוד מוזרה בשימוש איתה.. נראה כאילו מרחה מים והשאירה סימנים ולאחר ניגוב מלא של האוטו לא היה מה לסחוט.. הגיוני?

2. ניקיתי את הג'אנטים עם מברשת פשוטה וחומר מסוג סונקס xtreme - לאחר סיום התהליך וניקוי עם דלי רוב הגועל נשאר ונאלצתי להוריד הכל עם מטלית המיקרופייבר הנוספת - לגיטימי? הג'אנטים היום במצב לא מזהיר במיוחד..

3. דבר אחרון שמטריד אותי - יש 2 מקומות ברכב שיש מן בועות שקופות ברכב שהן לא בועות.. לא יודע להסביר מצרף תמונה:

e9db56e5203f1a39e45a5389098dfee0.jpg

מה זה לדעתכם?

57320311b9e8198069194091c8f8c884.jpg

c6b8144ae70aad61e54bed9b4d101a5f.jpg

תודה [emoji16]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

IMG_20170120_133602.jpg

פורסם

בכללי הכל נשמע די תקין, אני לא רואה משהו חריג או יוצא דופן בצורה מיוחדת.

לגבי הסימנים הלבנים: לפי הסתכלות ראשונית זה פשוט נראה כמו שאריות אבנית. המים שאיתם אנו שוטפים כוללים בתוכם לא מעט אבנית וזה בדיוק הסימנים הלבנים שרואים לאחר ניגוב שלא בוצע ב100 אחוז.

פורסם

הייתי מסכים איתך אבל זה היה גם לפני השטיפה וחשבתי אולי זה ירד בשטיפה, כמובן טעיתי

פורסם

אבנית לא תרד בשטיפה,רק חומר יעודי להורדת אבנית יעזור או במקרים קשים רק פוליש יוריד סימנים כאלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תגיד לי שהרמת את הווישרים ידנית..

אם לא ידעת, תכבה את האוטו, תסובב חצי סוויץ, ותוריד את הלחצן שמפעיל את הווישרים למטה פעם אחת, וזה יפעיל לך מצב ניקוי ווישרים

פורסם
חחח לא הכרתי את זה אבל איך זה עוזר? הוישר צמוד לחלון עדיין ויהיה קשה לנקות

זה שורט לך את הלמעלה של המכסה מנוע, תסתכל טוב

פורסם

אבדוק בערב..

שתי שאלות קצרות:

1. לגביי ניקוי של הפלסטיקה והעור באוטו (דשבורד, הגה וכו) פשוט להשתמש בכזה CG All clean?

2. לגבי הג'אנטים - אני לא רוצה להשתמש בכפפה שאני מנקה איתה את האוטו בגלל שמפחד שיתפסו עליה חומרים בעייתיים לניקוי הבא. איך הכי טוב לקרצף את הגא'נט? לקנות עוד כפפה? מטלית מיקרופייבר טבולה בשמפו רכב?

פורסם

1.ניקוי אם חומר ניקוי כללי ולקנות חומר מתאים לפלסטיק/אור(כמו פירל או אופטי בונד, תרצה נמליץ לך על עוד)

2. קונים מברשת לג'אנטים וקונים IRONX מקל ממש על הניקיון(נוסיף קישור אם תרצה)

פורסם

מה זו המגבת הזאת? אני לא מכיר. היא למשטחי צבע?

אני משתמש במטלית חלקה אז היא מתאימה למשטחי צבע וגם סופגת בכמויות..

לא יודע מה קרה עם המנקה גנטים. אני מכור למנקה גנטים של סונקס והוא עובד לי מעולה. החישוקים ברכבשלי לא רואים משהו אחר. יכול להיות שלא חיכית מספיק זמן אחרי ששמת את החומר? בכל מקרה שווה לחכות כמה דק' ולתת לחומר לעבוד ואז לשפשף עם מברשת טובה. יש גם מברשות מיוחדות לגנטים שקל מאוד לעבוד איתם שווה לך לבדוק.

והקטע עם הבועות באמת מוזר.

פורסם

הסונקס מעולה פשוט המברשת שיש לי בבית מעפנה רצח, כך שבפועל קירצפתי איתה בקטנה עם הסונקס ואת רוב הניקוי עצמו עשיתי עם מטלית מיקרופייבר.. (אין לי גם צינור מים זמין).

• תוכן חדש...