Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

רציתי לדעת האם ישנה היתייחסות כלשהיא למיסוי הכלים אשר יוגדרו מלכתחילה ככלי למרוצים בלבד - דוגמת מוטוקרוסים או קארט - האם ישנו אותו שיעור מס כמו על כ"ר רגיל או מופחת?

פורסם

שלמה כהן!!!

לפי תשובותיך ניתן להבין שאתה מה זה בתוך נבכי החוק כאילו גם שותף מלא ויודע הכל, אז בוא נשים

דברים במקום.

אין כרגע שום פטור משום מס ואל תטעה אף אחד, המכס עדיין לא הסכים לכלום זו האמת ואין אחרת.

לכן אנשי הספורט המוטורי מחכים להעברת החוק בצורה הנוכחית ויכנסו למשא ומתן עם המכס דרך הרשות

ודרך ההתאחדות.

עשה טובה !!! כולנו רוצים פטור אך סייג לחוכמה בימים אלה נכון!!! שתיקה!!!1

פורסם
שלמה כהן!!!

לפי תשובותיך ניתן להבין שאתה מה זה בתוך נבכי החוק כאילו גם שותף מלא ויודע הכל, אז בוא נשים

דברים במקום.

אין כרגע שום פטור משום מס ואל תטעה אף אחד, המכס עדיין לא הסכים לכלום זו האמת ואין אחרת.

לכן אנשי הספורט המוטורי מחכים להעברת החוק בצורה הנוכחית ויכנסו למשא ומתן עם המכס דרך הרשות

ודרך ההתאחדות.

מה שנקרא-מילים כדורבנות.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
שלמה כהן!!!

דברים במקום.

ודרך ההתאחדות.

על תרבות דיבור שמעת?
פורסם
יש פטור ממס.
האמת, בדקתי שוב בנוסח החוק (שזה המקור למה שכתבתי), ומצאתי, שאין שום התייחסות לנושא.

ייש התייחסות בסעיף 28:

כלי תחרותי שאינו טעון רישום ורישיון רכב לפי פקודת התעבורה וכן חלקי חילוף של כלי כאמור, מותרים ביבוא, בכפוף להוראות שיקבע שר התעשיה המסחר והתעסוקה, בהתייעצות עם השר ושר התחבורה, ולאחר שניתן לכך אישור בכתב מאת הרשות המוסמכת

בכל אופן, אין לי ידיעה בנושא ההוראות שיקבעו ביחס ליבוא.

וכן, דרך ארץ הוא מצרך נדרש.

פורסם

התכוונתם לתרבות כתיבה?

אל תהיו לי עדינים תעשו טובה מה יותר חשוב אינפורמצייה מהימנה או...

אנשים סומכים עליכם מר ברעם.

לא התכוונתי לפגוע באף אחד, מתנצל

פורסם

יש דרך לקבל אינפורמציה, וזאת לעומת הדרך לדרוש אותה.

המלצה: ב-99 אחוז מהמקרים תקבל את אותה האינפורמציה (ואפילו יותר!) הרבה יותר בקלות, עם שימוש בכללי דיון מינמאליים ושימוש בכללי נימוס בסיסיים.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
יש דרך לקבל אינפורמציה, וזאת לעומת הדרך לדרוש אותה.

מצטער כרובי עכשיו אני בכלל לא מבין אותך מהימנות היא שם המשחק פה ועל זה התרעמתי

אתה מפספס את הפואנטה

פורסם

אני יודע מהי הפואנטה שלך, ובהחלט מבין אותה (ובמבנים מסויימים אפילו מסכים עימה).

אבל לא בפואנטה שלך אני עוסק, אלא בדרך שבה אתה מנסה להגיע אליה.

כאמור: יש דרך לעשות זאת (והיא שונה לדעתי, מזו שהצגת באשכול).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...