Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו איבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה ימים פרסמתי פה פוסט על המלצה לרכב , היית פה המלצה על פיאט פונטו איבו ומאז אני עושה עליה די הרבה מחקר , בנתיים ראיתי המון תגובות רעות וגם כמה תגובות טובות על הרכב,

(אני מדבר על גיר רובוטי)

אז למי שיודע אפשר המלצה אם כן כדי לקנות את הרכב

או האם כדאי לקנות משו אחר (בתקציב של עד 35 אלף)

פורסם

היה לי רכב כזה 4 שנים שנים עשיתי איתו 140000 קמ חוץ מהטיפולים הרגילים החלפתי לו את הקלאץ ב90000.

לדעתי הרכב סהכ בסדר אבל צריך לשים לב קודם כל שמסתדרים עם הגיר הרובטי (ניתן לחיות איתו אבל מעצבן מאוד בפקקים) יש לקחת בחשבון שהאוטו חלש (היה לי 1.4) מצד שני חיסכוני בדלק ..

בדגם שהיה לי היה גג זכוכית שהיה מכוסה ברשת ולכן בקיץ האוטו בוער ולוקח למזגן הרבה זמן לקרר אותו.

אם אתה רוכש שים לב יש בעיה של סדקים בדשבורד תבדוק אם החליפו (בזמנו ביקשו ממני חצי מהעלות כיוון שקרה אחרי האחריות)

בנוסף אם יש תקלה בגיר זה סיפור יקר.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

m3forever

פורסם

אז קח סיבוב על אחת עם גיר רובוטי ותבדוק אם אתה מסתדר.

היתרון של הפונטו זה המחיר הנמוך לשנתון, מרווח פנימי גדול יחסית, עיצוב ואבזור, בטיחות והעובדה שרובן נמכרו כפרטיות ולא בליסינג

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן מהי עלות החלפת קלאץ' לבגיר הרובוטי והאם החלפתו מורכבת יחסית (זה נשמע כאילו זה חלק שההחלפה שלו שגרתית)?

פורסם

גיר רובוטי חד מצמדי בנוי כמו תיבה ידנית, גם קלאץ'. כמו שמחליפים קלאץ' ב-X ק"מ (תלוי בתוואי הנסיעה ובצורת הנהיגה) ברכב ידני, כך גם ברובוטי. זה לא זול ולא קל כמו החלפת שמן נניח, אבל גם לא הכי מסובך. מחירים למיטב ידיעתי בסביבות 3 אלף.

• תוכן חדש...