Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נתקע פתאומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בלפטופ של HP. ווינדוס 8. פתאום הפסיק להגיב. הפעלתי מחדש ועדיין לא מגיב, נתקע. ניסיתי לכבות דברים ועדיין לא עוזר. יש פתרון כל שהוא? מנסה להוציא קבצים מסוימים לגבות אותם. בעיה חמורה.

פורסם

נתקע זה לא מספיק טוב - אתה לא מסביר איפה זה קורה.

כאשר אתה פותח מחדש את מחשב, האם הוא מתחיל בטעינת ווינדוס, או שהוא מת ממש מהרגע הראשון (לא רואה הדפסות, כלום?)

בהנחה שיש הדפסות:

צור BOOT IMAGE, יש כלים עבור זה אונליין, שים אותו על DOK

כאשר המחשב עולה, כנס לBIOS (לחיצה על DEL, או על F10/11/12, או אולי מקש אחר - רשום בהתחלה)

בחר בBOOT DEVICE: DOK/USB

תבדוק האם אתה מצליח לטעון את זה

אם כן, תחזור לכאן

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני חושב שהבעיה היא רשום במנהל התקנים ש-100% מהדיסק תפוס (כאשר זה רחוק מהמציאות) , זה רשום במנהל התקנים. איך אפשרי לסדר את זה?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

אפשרות אחת - הדיסק נדפק, אפשרות אחרת יש לך בלאגן באחד ממנהלי ההתקנים של חלונות.

תנסה להעלות לינוקס - UBUNTU LIVE מדיסק און קי , או מכונן ה CD, זה ייתן לך אינדיקציה אם הבעייה היא תוכנה או חומרה.

פורסם

השתמשתי בכמה מדריכים, ניסיתי לפתור את הבעיה. לא הצלחתי. נסעתי, קניתי לפטופ חדש (משהו שתכננתי לעשות מזה זמן מה, אך אמרתי שבינתיים אין צורך אז נחכה) חזרתי - המחשב עובד פיקס. משהו הזוי. אבל בסדר, חוץ מזה שהפסדתי המון כסף על היום הזה לצערי, הכול לטובה. לפחות עכשיו אעבוד על מחשב חדש וטוב יותר.

פורסם

סמירו, אם אתה מעוניין למכור את הישן צור איתי קשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני נתתי אותו לבת-הזוג ולהורים.

משפט-שלמה-much?

מי קיבל את המקלדת ומי את המסך...?

(אני צוחק, ברור לי שהיא קיבלה את המקלדת אחרת מה לה ולך :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...