Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרתכם , אני מחפש לקנות רכב מיני או סופר מיני.

מחפש לקנות רכב קטן במחיר של כ40 אלף ש"ח, מחפש רכב חסכוני בדלק ואמין כך שלא אלך כל יומיים למוסך, וגם שאצליח למכור אותו בהמשך כשאצטרך.

אני נוסע בכל יום בין תל אביב -פתח תקווה. ובנוסף פעם בשבוע או פעם בשבועיים נסיעה לאיזור ירושלים.

חשבתי לקנות Kia picanto יד שנייה אבל אני קצת חושש שיהיה לה קשה בעליות. האם מישהו מתנסה בזה ויכול להגיד לי אם באמת יש ממה לחשוש? גם קצת מפחיד מבחינת הגודל - מקווה שהוא לא קטן מדיי.. (כרגע אנחנו זוג)

אני גם פוזל לכיוון הסופר מיני - חשבתי אולי לקנות I20 שקיבלתי יחסית המלצות שהיא value for money.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם לגבי הרכבים שכתבתי, או אם יש לכם המלצות לרכבים אחרים רלוונטים,

תודה רבה!!

פורסם

הפיקנטו לא רכב זריז אבל מספק לגמרי אבל צריך שתבצע נסיעת מבחן.

היונדאי גם די עצלה.

אם מה שאתה מחפש שזה בעיקר חיסכון הייתי מציע לך לבדןק את הספייס סטאר.

המנוע רועש יותר מהפיקנטו אבל מאוד חיסכוני ומרווח יותר ובעל מטען גדול יותר.

עוד רכב הוא הספלאש עם מנוע זריז יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ידני ? אוטומטי ?

קיה פיקנטו אוטומטית לא חסכונית

לגבי ירושלים - נסעתי עם חבר בליסינג פ"ת - ירושלים עם פיקנטו אוטומטית.

קצת קשה בעליות אבל לא סיבה לא לקנות אותו בגלל זה

אני לא כ"כ אהבתי את רעש המנוע בעליות וגם לא את הכסאות אבל זה עניין אישי

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • תוכן חדש...