Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב למשפחה צעירה לטווח ארוך. לא מיני או רכב קטן.

חשיבות גבוהה לסחירות ואמינות.

עיצוב ו"פוזה" לא מעניינים.

רצוי עד 70 K אבל מחיר גמיש.

עד 4 שנים על הכביש (2013-2015)

תודות:wink:

פורסם (נערך)

אז הדרישות זה רק המחיר והאמינות:

טיוטה קורולה 2012-13 רכב משעמם ולא נח אבל יעשה את העבודה במחיר הזה.

או כל קוראנית ליסינג (קאיה סיד או יונדאי I30 כלשהיא) תעשה את העבודה במחיר קצת יותר נמוך.

לגבי סחירות: הקורולה שלך למשל תתחרה בעוד אלפי פליטי ראליטי וליסינג עם תנאי מימון וריח עדיפים.

לכן רוב הסחירות של משפחתומטית כזו בעוד 3-5 שנים תהיה בעייתית בכל מקרה.

אף אחד גם לא יכול להבטיח שיום אחרי שתרכוש לא יכנס בך טרקטור מאחור ותאלץ למכור רכב עם בעית מרכב ובלי תא מטען.

בשביל שקט נפשי לשנים אני ממליץ לך להתרחק ממכוניות עם מנוע מוגדש (טורבו)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מדוע סחירות מטרידה אותך אם זה לטווח ארוך ?

קורולה זו בחירה הגיונית ועם קצת מאמץ אתה קונה את הדגם החדש מ2014 (אולי עם עבר ליסינג)

פורסם

אתה קונה רכב משומש ולכן רכב עם סחירות יהיה יקר יותר.

דוקא ברכב עם "בעיית" סחירות תוכל להנות מהעניין של המחיר הנמוך.

סחירות טובה זה יתרון ברכב שנרכש חדש

פורסם

אני מסכים בנוגע ליתרון של סחירות בעייתית לרוכש אבל בנוגע לקורולה ספציפית היא זוכה לביקוש טוב כמעט מאז ומתמיד וגם שומרת על ערכה לא רע.

בכל מקרה, אני דווקא חושב שסטיישן כמו I30 או סיד יתנו תמורה טובה יותר למחיר ויהיו עדיפות לשימוש משפחתי.

• תוכן חדש...