Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מפאסאט לג'אז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'אז יותר חסכונית מ1\13 (יותר לכיוון של 1\15+) החיסכון החודשי בדלק יהיה בערך 1000 ש"ח,

תגיד תודה שהפאסאט עד עכשיו שמרה על אמינות טובה, ההזדקנות של המכוניות האלו לא משהו וכל חלק עולה הרבה כסף,

מספיק איזה שיפוץ גיר\מסרק\משולשים וכו' ואתה תוציא הרבה מאוד כסף, הסיכויים לתקלות כאלו בג'אז הם הרבה יותר נמוכים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'אז הייבריד עושה 1:15 בעיר, מניסיון, מדוד ומחשב. מחוץ לעיר בכביש 6 עם מזגן ו3 מבוגרים ברכב עם מטען הגעתי ל1:19.3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מציע אופציה אחרת - תקנה את הפסאט מההורים שלך, והם יקנו את הג'אז.

משמע שאתה גם תשא בכל ההוצאות על הפסאט.

ככה ההורים יקבלו רכב אמין וחסכוני, והפסאט תהיה רק שלך.

אם זה לא מתאים - אז אני מצטער, אבל זה שמשלם הוא גם זה שבוחר את המוזיקה.

אגב אני לגמרי יכול להבין את ההורים שלך - גם לי יצא לרדת בקטגוריה בשביל חיסכון בעלויות אחזקה, ממכונית מנהלים אירופאית ישנה ל"מקרר" יפני צעיר, ובמקרה של החלפת סיטרואן קסנטיה במיצובישי לנסר, מה שהפסדתי בנוחות, הרווחתי פי כמה בשקט תעשייתי מהאוטו.

אז מה שהם רואים, זה אוטו שהם לא באמת נוסעים בו, וכאן הם יכולים לחתוך לעצמם את הוצאות הדלק והאחזקה, אז הם הלכו על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ג'אז הייבריד עושה 1:15 בעיר, מניסיון, מדוד ומחשב. מחוץ לעיר בכביש 6 עם מזגן ו3 מבוגרים ברכב עם מטען הגעתי ל1:19.3.

אני גר באזור הררי, לא מרחם על הג'אז וכמעט תמיד עם רגל כבדה על המצערת, במקרים רבים במצב "ספורט", מזגן או חימום דולק. 80% מהנסיעות בין-עירוניות. אצלי צריכת הדלק הממוצעת 1:16.5. כמובן שבנסיעה בין-עירונית מונוטונית ו"חולמנית" על 100 קמ"ש, המכונית מציגה גם 20 ק"מ לליטר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כמובן שאם יש בעלות משותפת על הרכב, צריך להתחשב בדעת השותפים.

אבל אני מסכים לחלוטין עם תחושתך, משפחתית גדולה ותיקה עדיפה בהרבה על סופרמיני חדשה. אלא אם כן אתה נאלץ למצוא חניה באיזור צפוף.

לדעתי סופרמיני ו"נוח" לא הולך ביחד, והגדולה גם בטוחה יותר, אקטיבית ופסיבית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...