Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוי בחדר אמבטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אחד הקירות באמבטיה אני מתכוון לחפות באריח העליון שבתמונה. מתברר שעל אותו הקיר יישב הברז (ברז סוללה פשוט) של האמבטיה (לצערי לא ניתן לשנות זאת). החשש שלי הוא מהתקנה של ברז על חיפוי שאיננו ישר. אני דואג מהעובדה שהרוזטה של החמים והקרים לא יוכלו להיות צמודים עד הסוף כמו שצריך לקיר.

יש את העניין האסתטי ויש אולי גם עניין של איטום?

מה אתם חושבים? אני מוטרד בצדק או שלא?

יש לציין שהאריח פחות תלת מימדי ממה שהוא נראה, אבל עדיין, הוא רחוק מלהיות חלק.

20161205_094815.jpg

פורסם

שלום,

אני מבין שהתמונה צולמה בנגב, ואם אני מזהה נכון, בסניף ברחוב הלח"י.

אולי פסחנו אחד על פני השני.. אני עובד שם :)

אם אני יורד לסוף דעתך, קנית דירה מקבלן, אתה מקבל את החיפוי החלק של אותה הסדרה,

ואתה מעוניין לשלב את האריח הדקורטיבי על אחד הקירות.

לגבי האריח, הוא באמת לא תלת מימדי כפי שמתקבל בתמונה.

אתה לא תהיה הראשון ולא תהיה האחרון שיישם כזה אריח על קיר שיש עליו אלמנטים מותקנים (סוללה, אינטרפוץ, אסלה תלויה וכו').

למרות הנאמר- האם זו הייתה הבחירה שלי? כנראה שלא.

כנראה שהייתי מעדיף למצוא פתרון אחר לעניין הזה. לאו דווקא מבחינת האיטום וכו'.

רק קח בחשבון דבר קטן- לא יודע מי הקבלן שלך, אבל יש קבלנים שבאופן גורף, אוסרים הזמנה של אריחים כאלה עבור קירות שמותקנים עליהם אביזרים כלשהם.

תבדוק את זה מול הקבלן שלך, כדי שיאשר לך את זה (עדיף לפני ביצוע הזמנה- לטובתך), או שישלול.

אגב, לא ראיתי תוכניות אז אולי מה שאומר לא יהיה רלוונטי, אבל תנסה לחשוב אם אולי קיים קיר אחר שבו ניתן ליישם את אריח הדקור הזה.

או לחילופין, ליישם אריח דקורטיבי אחר על הקיר המדובר.

אם תרצה ייעוץ נוסף, אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

אשמח לעזור.

בהצלחה :)

פורסם

טוב אז ככה- קודם כל תודה על העיצות!

מתברר שבסוף כן תהיה לי אפשרות להזיז את הברז לקיר שאינו עם דקור. בילבלו אותי לשווא.

יש לי מספר שאלות לגבי מטבח אבל אני אשאל בשרשור נפרד לטובת מי שיחפש בעתיד...

אגב תומרובין, זה לא מסניף הלח"י. :)

• תוכן חדש...