Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב שברולט אימפלה 2003 עם הרדיו המקורי שאותו אינני מתכוון להחליף מאחר והוא שולט גם על הרכב.

עם זאת, אני שוקל להחליף את הרמקולים המקוריים של הרכב.

מקדימה מדובר ברמקולים 6.5 אינץ'

ומאחור שני רמקולים 6X9.

אני לא מבין באודיו לרכבים כך שאיני יודע מה ההבדל בין חברה לחברה וכו'.

אני לא מחפש מגברים או סאב אלא רק להחליף רמקולים על מנת לקבל אודיו נקי וחזק יותר.

אם עדיף לקנות מאמזון או זול יותר מאמזון אז אין בעיה.

אין לי תקציב מוגדר מראש מאחר ואינני יודע עלויות של רמקול הנחשב לטוב ולכן אשמח להמלצות שלכם.

המטרה שלי מבחינת עבודה היא לנתק את הרמקולים המקוריים ולחבר לאותם חוטים רמקולים חדשים ללא עבודת חיווט נוספת. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם מתחים, הגברות וכו'.

אני גם לא פריק של אודיו ולא שומע שירים עם באסים וכו'.

ולגבי השימוש - הטלפון שלי מחובר בבלוטוס לרדיו הרכב ודרכו אני שומע שירים (רדיו אינטרנט לרוב - לא משהו מהטלפון שלי). וכמובן שיחות טלפון ולכן גם חשוב לי שיהיה סאונד נקי וחזק יותר.

תודה מראש! :-D

• תוכן חדש...