Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון אישי עם 2 הרכבים, האאוטלנדר עדיף על הפיאט 127 שנת 79 שהייתה לאבא שלי. פרט לכך הספורטאז עדיף. למי שנוהג סטנדרטי שניהם עושים 1 ל 11 בממוצע. למי שמפחד מדוושת הדלק, המיצי תהיה קצת יותר חסכונית. פרט לכך הספורטאז עדיף בכל פרמטר.

איכות חומרים, איכות הרכבה, מערכת מולטימדיה, בידוד רעשים, נוחות במיוחד על באמפרים, שילוב-מנוע גיר, רוחב מושב אחורי, מיזוג לאחור ומיזוג בכלל (מיקום פתחים קדמי מזעזע במיצי). אבל את ה 127 היא לוקחת בהליכה.

פורסם
ואאוטלנדר יוצאי ליסינג חסר?

אצלי בחברה על פניו נראה שיש הרבה יותר אאוטלנדרים בליסינג מאשר ספורטאז'..אנשים סופרים את המושבים ואוהבים את הרכב שלהם עם יותר ברזל ומושבים גם אם הם נוסעים ברכב רק עם 2 אנשים - חוקיות של ישראלים וליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לדעתי אם אתה לא צריך 7 מקומות הספורטאז' עדיף.

החסרון היחיד שלו מבחינתך הוא שהוא פחות חסכוני מאאוטלנדר.

כשאתה כותב "פחות חסכוני מאאוטלנדר" זה נשמע כאילו הפער מאוד גדול. אז רק כדי להבהיר- נתוני הצריכה של האאוטלנדר אמנם טובים יותר משל הספורטאז' אבל ממש לא בהרבה. בכל מקרה, אם לוקחים בחשבון את סך המרכיבים, נראה שהספורטאז' מציע תמורה טובה יותר.

פורסם (נערך)
מניסיון אישי עם 2 הרכבים, האאוטלנדר עדיף על הפיאט 127 שנת 79 שהייתה לאבא שלי. פרט לכך הספורטאז עדיף. למי שנוהג סטנדרטי שניהם עושים 1 ל 11 בממוצע. למי שמפחד מדוושת הדלק, המיצי תהיה קצת יותר חסכונית. פרט לכך הספורטאז עדיף בכל פרמטר.

איכות חומרים, איכות הרכבה, מערכת מולטימדיה, בידוד רעשים, נוחות במיוחד על באמפרים, שילוב-מנוע גיר, רוחב מושב אחורי, מיזוג לאחור ומיזוג בכלל (מיקום פתחים קדמי מזעזע במיצי). אבל את ה 127 היא לוקחת בהליכה.

בואנה יש לך טראומת אאוטלנדר רצינית (שאולי נובעת מהדגם הישן, אני לא יודע). כבעל אאוטלנדר בת שנה שנקנתה חדשה, אני לא חווה כמעט כלום ממה שכתבת פה ובדיונים אחרים. ואגב, לאח של אשתי יש ספורטאז חדשה (אז יש לי מקור השוואה). נכון שיש לרכב חסרונות, אבל לאיזה רכב בסגמנט הזה (ובכלל) אין? מצד שני יש לאאוטלנדר לא מעט יתרונות שלספורטאז אין (חוץ מ 2 מושבים נוספים) ולהיפך לספורטאז יש יתרונות מסוימים על האוטלנדר (כמו אבזור הבטיחות היוצא מן הכלל לסגמנט). אני לא אתחיל למנות את שאר היתרונות והחסרונות של הרכבים האלה. התקיימו הרבה דיונים כאן בנוגע להבדלים בין המכוניות (וכמובן שיש לקחת בחשבון את דעותיו המוטות של המשתמש outlandet שהיעלמותו מוזרה... בעיקר בדיונים שרכבו המפואר מככב, או שהוא התבדה בינתיים? לך תדע)

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

מסכים איתך, כן לפי מה שאני יודע באמת ה

אאוטלנדר קצת יותר חסכוני, אבל הפער ממש לא גדול, לפותח הדיון, הייתי בכללי מציע לך לקבוע נסיעת מבחן על 2 הרכבים ולראות באיזה יותר נוח לך לנהוג, ולמה אתה יותר מתחבר,

אני גם חושב שאם לוקחים את כל המרכיסים הספורטאז מציע תמורה טובה יותר, אבל אתה תצטרך בנסיעת מבחן גם להרגיש למה אתה יותר מתחבר.

פורסם

היה לי אאוטלנדר 2013 מהדגמים הראשונים, כמובן שלפני מתיחת הפנים המרעננת מ 2015 שעכשיו עם הניקלים בפרונט גורמת לו להיראות כמו פיל בהאנגאובר (:-

המון אנשים כמוני סבלו מאותן תופעות ב 2013 ו 2014. בדגם 2016 נשאר אותו מזגן, אותו מנוע סביר וגיר רציף של מכסחת דשא. איכות חומרים והרכבה עדיין טובות יותר בקיה. העדר קרקושים בולט בקיה אולי בגלל העדר התקנות מקומיות מרובות פרט למולטימדיה. לא יודע איך זה במיצי. בדברים המהותיים, לטעמי עדיין הקיה עדיף. ואכן כן היתה לי טראומה מהמיצי המסרוחה שהייתה לי.

במצב של פוסט טראומה עצם השיתוף מקל על ההתמודדות ...(:-

אולי באמת הוא לא כל כך נורא כמו שתיארתי, אלא סתם רכב גרוע (:-

פורסם

והוא עולה כמה? ומהו האבזור הכלול? ואילו מערכות בטיחות בדיוק? זה שמורידים מוביל איי זה רק אומר פחות קרקושים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אאוטלנדר חיסכון בדלק? שקר של סוכני מכירות. הוא ממש לא חסכוני מנסיון.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

אתה אומר לא חסכוני בדלק. מה הנתונים שלו בדלק לפי מה שאתה יודע?

איזה רכב יש לך?

פורסם

אצלי האאוטלנדר היה עושה בשיוט רגוע (אבל ממש רגוע - נהיגת סבא עם בראדיקארדיה) 1 ל 13.5 . לא יודע לגבי הקיה, לא נהגתי בו רגוע וכרגע הוא עם כ 14 אלף ק"מ.

פורסם
אאוטלנדר חיסכון בדלק? שקר של סוכני מכירות. הוא ממש לא חסכוני מנסיון.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

+1

יש למכר שלי, האאוטלנדר בולע דלק בפועל (לא פחות מהספורטאג׳ אם לא יותר), לא שמעתם על פרשת הרמאות בנתוני צריכת הדלק של מיצובישי?

האאוטלנדר בגירסת 5 המושבים סובל מביקוש נמוך, מצד שני בגירסה זו יש לו תא מטען עצום ואיכות חומרי פנים גבוהה יותר מהספורטג׳.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
+1

האאוטלנדר בגירסת 5 המושבים סובל מביקוש נמוך, מצד שני בגירסה זו יש לו תא מטען עצום ואיכות חומרי פנים גבוהה יותר מהספורטג׳.

אתה מדבר על אאוטלנדר? נסעתי בפאג'רו 2016 ואיכות החומרים אצלי בספורטאז' הייתה עדיין יותר טובה

• תוכן חדש...