Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו סימון ה-fun ביונדאי גטס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיוטה אחרי המתיחה האחרונה מליסינג 2016 כבר 3 חודשים דגם "sun" אוטו פרווה! בחיים לא היתי קונה רכב כזה. פשוט אין בו כלום מעניין שלא נדבר על תנוחת הישיבה שכאב לי הגב אחרי כל נסיעה. אבל זה כבר לא קשור לשירשור הזה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש עדיין sun

והאמת - אם הייתי קונה קורולה חדשה, הייתי גם קונה sun (יש לי קורולה 2013 sun).

פחות דברים שיכולים להתקלקל

הוא מתכוון לכך שכבר אין כיתוב של sun על התא מטען.

פורסם
יש לי טיוטה אחרי המתיחה האחרונה מליסינג 2016 כבר 3 חודשים דגם "sun" אוטו פרווה! בחיים לא היתי קונה רכב כזה. פשוט אין בו כלום מעניין שלא נדבר על תנוחת הישיבה שכאב לי הגב אחרי כל נסיעה. אבל זה כבר לא קשור לשירשור הזה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

אני לא חושב שבgls הייתה לך תנוחת נהיגה עדיפה.

אגב, אוטו פרווה - בדיוק מה שהם תיכננו לעשות.

לא סתם זהו אחד הרכבים הנמכרים בעולם כבר כמה עשורים.

פורסם
מייק, אני בטוח שזה באשמת הפועלים הטורקים, אם הרכב היה מיוצר ביפן היית חושב אחרת.:lol:

עזוב אותך אושריקו,

הקורולה רכב אמין ועושה את העבודה שלו נאמנה,

אבל הוא מאוד מאכזב מבחינת איבזור ופינוק הנהג. מותרות אין בו.

אז אולי הוא אמין אבל בליסינג אדם שקצת אוהב מוטוריקה לא יקח קורולה במקום גולף, אוקטוביה, 308 או פוקוס.

פורסם

בליסינג מצידי לקחת רכב עם תחזוקה יקרה ובלי שוק, לא מבין את האנשים שלוקחים יונדאי או טויוטה בליסינג אם יש להם בחירה ואפשרות לקחת רכב נורמלי, בלי שיהיה להם אכפת מהשוק, מהאמינות או מהתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בליסינג מצידי לקחת רכב עם תחזוקה יקרה ובלי שוק, לא מבין את האנשים שלוקחים יונדאי או טויוטה בליסינג אם יש להם בחירה ואפשרות לקחת רכב נורמלי, בלי שיהיה להם אכפת מהשוק, מהאמינות או מהתחזוקה.

זה פשוט, אני אסביר לך.

רוב האנשים הולכים לקנות רכב כמו שאתה הולך לקנות מקרר.

עכשיו תחשוב מה אתה רוצה מהמקרר שלך - שיקרר. שיהיה מקום אחסון, ייראה סבבה ומחיר סביר.

נניח יציאו לך איזה מקרר אקזוטי ומיוחד שהמגירות בו נפתחות החוצה והוא מקרר בדיוק רב יותר מוצרי חלב מיוחדים - אבל הוא יקר ויש איתו מדי פעם תקלות, תיקח?

אותו דבר ברכב. יונדאי מתומחרים מאוד אגרסיבית בליסינג. ושבא מישהו ואומרים לו בוא קח I35 עם סאנרוף ומולטימדיה וצבע בז' בפנים או לחילופין רנו מגאן.

מה הוא ייקח?

אני הייתי לוקח I35.

פורסם
זה מביך לא פחות ממדבקת NO FEAR שאוהבים לקטול כאן.:-P

קצת משעשע שמשפט כזה מגיע ממך אושריקו.

מזכיר לך לא לשכוח לסגור את הסאנרוף בימים גשומים...

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה דמוי גשם אז לא נורא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה פשוט, אני אסביר לך.

רוב האנשים הולכים לקנות רכב כמו שאתה הולך לקנות מקרר.

עכשיו תחשוב מה אתה רוצה מהמקרר שלך - שיקרר. שיהיה מקום אחסון, ייראה סבבה ומחיר סביר.

נניח יציאו לך איזה מקרר אקזוטי ומיוחד שהמגירות בו נפתחות החוצה והוא מקרר בדיוק רב יותר מוצרי חלב מיוחדים - אבל הוא יקר ויש איתו מדי פעם תקלות, תיקח?

אותו דבר ברכב. יונדאי מתומחרים מאוד אגרסיבית בליסינג. ושבא מישהו ואומרים לו בוא קח I35 עם סאנרוף ומולטימדיה וצבע בז' בפנים או לחילופין רנו מגאן.

מה הוא ייקח?

אני הייתי לוקח I35.

אני לא דוגמה, אבל הייתי לוקח משהו אירופאי, מצידי שיהיה DSG7 שיתקלקל כל יומיים. לא אכפת לי.

במקרה הזה הייתי בוחר במגאן בלי לחשוב, המגאן יותר חזקה מהיונדאי (בין אם זו הטורבו דיזל או הטורבו בנזין) ולדעתי גם נוחה יותר, לא רוצה מולטימדיה וסאנרוף, רוצה אוטו שסוחב סבבה, אם אפשר שיתנהג סביר יחסית זה בונוס, שיהיה נוח וסבבה וזהו.

חוץ מזה כל מה שכתבת זה סטיגמות, להורים שלי יש מגאן III שמתקרבת לגיל 4 וטפוטפוטפו, הרכב נכנס רק לטיפולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תכלס. אין כמו מבטים של אנשים מופתעים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

זו לא הפתעה במבט שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...