Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו סימון ה-fun ביונדאי גטס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרייד זה באמת השם של הדגם, לא המצאה ישראלית.

עד היום בדרום קוריאה הקיה ריו החדשה נקראית קיה פרייד - כשחיפשתי באינטרנט שטויות לריו שהייתה לי זה תפס.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

fun בגטס זה כמו "luxury" על רכב עממי. משום מה מרצדס S לא נזקקת לכיתוב הזה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
זה כמו ה sun / gli של הטיוטה. המצאה ישראלית ששוה כמה אלפי שקלים.

למה לרשום דברים לא נכונים?

רמות האיבזור שהיו נשארו כמו שהן GLF, GLI, GLX, GLS.

דגם "FUN" לא עלה יותר יקר מדגם "לפני ה FUN", אלא החל משלב מסויים כל הגטסים בכל רמות האיבזור הפכו ל FUN עם תוספות צבע, אי אפשר היה להזמין בלי ה" FUN".

פורסם

דיברתי על ה sun של טיוטה שנימכר בעיקר לליסינג. למרות שבדגמים של היום הם הפסיקו את הבושה של ה sun. רשום רק gli או כלום.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נקרא "סאן" כדי לציין את רמת האבזור של הרכב: סוככי שמש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רמת גימור.

בתקופה המדוברת היבואן שיווק את הגטס ב-3 רמות גימור, fun, young ו-club .

אאל"ט היאנג הייתה הכי ספרטנית, אחריה פאן ואז קלאב.

בקלאב הייתה מערכת טובה יותר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זה לא רמת גימור!

GLF, GLI, GLX, GLS הן רמות גימור של גטס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דיברתי על ה sun של טיוטה שנימכר בעיקר לליסינג. למרות שבדגמים של היום הם הפסיקו את הבושה של ה sun. רשום רק gli או כלום.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

יש עדיין sun

והאמת - אם הייתי קונה קורולה חדשה, הייתי גם קונה sun (יש לי קורולה 2013 sun).

פחות דברים שיכולים להתקלקל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...