Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה, הרכב שלי מת בשיבה טובה (שנת 2001, 460,000 ק"מ).

ברור לי שכל מקרה לגופו, אבל האם יש טווח מחירים מקובל לצורך מכירת רכב לחלפים?

בנוסף, ובהנחה שאמכור- אני מבין שהפרוצדורה היא להוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי.

האם הפרוצדורה עולה כסף?

לכאורה, אחרי שאני מוריד אותו מהכביש- הוא בעצם הופך לגרוטאה/רהיט.

האם אני מסתכן בכך שהקונה יחליט בעתיד לעלות איתו על הכביש, ואז, ככל שיעשה תאונה- יחפשו אותי, בתור בעל הרכב האחרון?

מה נהוג לעשות במקרה כזה? להחתים את הקונה על כך שהוא מתחייב לא להחזיר את הרכב לכביש וכשהרכב וכל נזק שייגרם בגלל לצד שלישי- יהיה באחריותו?

כדאי לי להתעקש עם הקונה שהרכב יעבור על שמו, ואז, אם ירצה- שהוא יוריד אותו מהכביש, וכך ה'קשר' ביני לבין הרכב ינותק סופית?

תודה

פורסם

1. הפרוצדורה של הורדת רכב מהכביש לא עולה כסף.

2. אם אתה מוכר למישהו והוא מעביר בעלות זה עולה 215 שקל - בזבוז כסף טהור.

3. תחתים את הקונה שידוע לו שהרכב לא מיועד לנסיעה בכביש, והאחריות על הגרוטאה עוברת אליו מאותו רגע ואילך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

א. תלוי מה הקונה יוכל להוציא מהרכב. מנוע? גיר? איך שאר החלקים. בכל מקרה, זה לא מכרה זהב. בין 500 ל1500, זה הסדר גודל. יש מקרי קיצון לשני הצדדים.

ב. הורדת רכב מהכביש לא עולה כסף (אולי איזה אגרה של 20 שקלים, לא זוכר, זה היה מזמן). ההליך הוא בלתי הפיך.

ג. אתה מחתים אותו על חוזה מסודר שהרכב ירד מהכביש והוא בבעלותו. אמור לכסות אותך מעברות תנועה מצולמות וכד'.

לא מאמין שתמצא קונה שישלם את מחיר העברת בעלות בדואר על רכב המיועד לפירוק. אבל אולי, לך תדע.

אגב, איזה רכב זה? ולמה הוא ירד מהכביש?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ברשיון ה"אדום" שאתה מקבל במשרד הרישוי ברגע שאתה מוריד את האוטו מהכביש [חינם] רשום לדאוג להשמיד את הלוחיות רישוי לפני שאתה מוסר את האוטו למישהו,

בלי הלוחיות אין לאוטו קשר אליך.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

לדוגמא, קורבט, פורשה, ב.מ.וו, משנת ייצור 2001, גם אם הן מיועדות לפירוק

יכולות להיות שוות הרבה יותר מכמה מאות שקלים.

פורסם
ברשיון ה"אדום" שאתה מקבל במשרד הרישוי ברגע שאתה מוריד את האוטו מהכביש [חינם] רשום לדאוג להשמיד את הלוחיות רישוי לפני שאתה מוסר את האוטו למישהו,

בלי הלוחיות אין לאוטו קשר אליך.

בטח שיש.לפי מספר מנוע אפשר לבדוק למי הרכב שייך.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...