Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני ידנית 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל בוקר טוב.

אני אמנם משתמש חדש בפורום אך אני נכנס לפה ומטייל כבר שנה לפחות, ורק רציתי להתחיל בתודה לכל האנשים שתרמו לי פה לידע,

והנה הרגע המיוחל הגיע ועכשיו גם אני צריך להתחדש לי ברכב ישן.

אני מחפש רכב שהוא סופר-מיני ידני שיהיה בעיקר לכיף (אני חייל משוחרר שבדיוק מחפש את דרכו בחיים, גר עם חברה שלי שיש לה כבר רכב 'הגיוני') וישמש אותי בנסיעות לעבודה ביום יום (מרחק של כ20-30 דק' לכל כיוון) ושיהיה לי גם בסופש"ים.

חשוב לציין שמטרת הרכב היא יותר כיף מפרקטיקה, בעיקר כי חסרה לי התחושה של ההעברה ברכב האוטומי שבבעלותינו.

מבחינת הצרכים שלי, זה בעיקר הנאה ואמינות (עד כמה שאפשר לצפות מרכב במחיר כזה)

לאחר סריקה מקיפה מצאתי מספר מתמודדות, ביניהן :

פיג'ו 206+ שנת 2011 עם 63.5 אלף קילומטר (במחיר קצת גבוה יותר ממה שאני מחפש)

פיג'ו 206+ שנת 2011 עם 126 אלף קילומטר שמורה באופן יוצא מן הכלל (לפחות חיצונית.. ובול במחיר)

פיג'ו 307 xsi 2.0 שפירסם חבר בפורום הזה, שנראית מדהים ורק עם 110 אלף קילומטר אבל משנת 05

עכשיו הלב נוטה כמובן אל ה307... בעיקר בגלל שמבינים שזאת ה'בייבי' שלו ומגיע לה שגם מי שיקנה אותה יהיה לו מגע סנטימנטלי.

אבל נראה שזאת הבחירה הכי פחות 'בר קיימא'. (חשוב לציין שזה לא בגלל הדלתות, מבחינתי 2 דלתות זה מספיק כי השימוש הוא בעיקר אני וחברה שלי)

אשמח לדברכם בנושא, ואם יש מתמודדים אחרים שלדעתכם יתאימו אני יותר מבעד לשמוע.

אני לא נרתע מאף מוצא של רכבים, ולמעט מכוניות המיני (אלטו, סי1 וכ'ו..) שפשוט לא נראות לי מהנות מספיק - אין שום הסתייגויות מיוחדות.

תודה מראש !:-)

עריכה אחרונה על ידי Nocturnal94
פורסם

ה206+ זה דגם מיושן כך שאם אתה מחפש fun הייתי בודק טיוטה יאריס ts בתוספת קטנה או 206 sx.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ה206+ זה דגם מיושן כך שאם אתה מחפש fun הייתי בודק טיוטה יאריס ts בתוספת קטנה או 206 sx.

היאריס, למרות אמינותה, גם יקרה בכמה אלפים (שבמקרה של התקציב זה עוד 25% במחיר) ופירושה גם לרדת בכמה שנים מבחינת השנתון, ו05 היה ממש גבולי מלכתחילה - לרדת מזה נראה לי קצת משוגע.

יש עוד בחירות מעניינות? אולי אם להתרכז בדגמי קופה?

פורסם

רשמת שאתה מחפש רכב fun לא חושב שתמצא זאת ב 206+.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יהיה לך מאוד קשה לשלב הנאה ואמינות בסכום שיש לך, ונותר לך לבחור מה מהם אתה מעדיף.

ה206+ תהיה כנראה די אמינה, ותספק הרבה פחות כיף, אבל עדיין יכולה להיות פחות משעממת מליסינגטומטית סטנדרטית. למיטב הבנתי בעיית המזגן נפתרה, אבל שווה לוודא אם תלך לכיוון הזה (טלפון קצר לאחד המוסכים המומלצים).

ה307 תהיה, די בוודאות, פחות אמינה. יש סיכוי לא רע שהיא לא תהיה קטסטרופה, אבל בכל זאת ברכב בן 12 יהיו דברים שיתקלקלו פה ושם. אם אתה מוכן להכנס פעם-פעמיים אקסטרה למוסך כל שנה ולשלם עוד כמה אלפי שקלים בשנה יכול להיות שתוכל לחיות איתה לא רע. בגדול המנוע צריך להיות אמין וגם כל השאר סביר, אבל הגיל עושה את שלו. יש גם את העניין של דלק שצריך להלקח בחשבון.

אפשרויות אחרות, אבל לא יותר טובות, הן c4 vtr, או קליאו דור 3. הקליאו תהיה יותר פרקטית מה206+, אבל לאו דוקא יותר מהנה (ומעט יותר יקרה), והc4 תהיה בייחוד יותר יפה (לפחות לטעמי). באופן מאוד תאורטי יש גם C4 vts, ואפילו אחת שמפורסמת ביד2 במחיר שלך. פה כבר יהיה הרבה יותר כיף, אבל אני ממש לא יודע לגבי עלויות וממש שווה להתיעץ עם מוסך רציני לפני שאפילו חושבים להכנס לזה.

ויש גם את הc2 שמפורסמת פה, שגם כבר מעט ישנה, וחלק מהביקורות טוענות שלא מדובר בצרפתיה של פעם מבחינת הכיף. היא גם קצת גבולית מבחינת הגודל, אבל אולי שווה לך לבדוק, יכול להיות שתתלהב.

גם 206xs יכולה להיות מעניינת, אבל שוב תהיה כבר קצת ישנה.

בסוף, זה עניין של כמה שווה לך לשלם בזמן ובכסף בשביל כיף, וזה ענין של העדפה אישית. אין פה תשובה נכונה ולא נכונה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי בודק 206 XS, אתה יכול לקנות שנתון 04 05 06 במצב טוב, רכב מהנה ידני אמין וטיפולים זולים...

יש לי אחת כזאת אם תמצא משהו שמור לא תתאכזב מבטיח.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...