Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זה אולי ישמע קצת אדיוטי, אבל כל פעם שאני שוטף את הרכב אני צריך כמו שומר ראש לעקוב אחרי טיפות שנוזלות מחלקי הפלסטיק החיצוניים(ידית של הדלת, מראות צד, לוחיות רישוי וכו') ולנגב אותן על מנת שלא ישאירו סימן.

רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר מעיין מפוח נייד וקטן שמספק מספיק אוויר כדי להעיף את המים מהנקודות הבעייתיות האלו לפני הייבוש ובכך לא לרדוף אחרי הטיפות שנוזלות מהנקודות האלו.

ראיתי באיביי מעיין מפוח קטן שעובד על סוללות, השימוש שלו הוא כדי להדליק את הגחלים של המנגל והפתח זרימת אוויר די גדול כך שאני חושב שאין מספיק לחץ לאוויר שיוצא ממנו ממש להעיף את המים מהנקודות האלו-רעיון נוסף הוא פשוט לחבר צנטר כמו של עוגות וככה האוויר יצא בלחץ גבוה יותר.

אשמח לשמוע המלצות מכם, והאם הרעיון עד כדי כך הזוי שאני משקיע בו כזאת מחשבה.

תודה רבה,

סהר.

פורסם

יש לי שואב אבק נייד של דייסון, לא נראה לי שהוא יאהב לשאוב נוזלים.

אני מחפש פתרון זול נייד קטן ונוח שיענה אפילו חלקית על הדרישה.

פורסם

השואב של קרשר הוא גם מפוח

יש את המפוח הקטן של intex, היצרנית של המזרנים המתנפחים, יש גם דגם שמתחבר למצית

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם (נערך)

נראה מעולה, אבל אני לא אשלם 100 דולר רק כדי להעיף את הטיפות, תודה על ההמלצה בכל מקרה.

eli z תודה רבה, זה בדיוק מה שאני מחפש, קטן נוח נייד(יש דגמים על סוללות) ולא יקר.

עריכה אחרונה על ידי saharmen
פורסם

אנשים משקיעים במפוחים יעודיים ושוכחים שיש את המוצר הפשוט הזה שנקרא "פן לשיער" כמובן לא מפעילים אותו על חום

אם תחפש טוב תמצא גם פן שמתחבר למצת רכב 12V, כן מסתבר שיש נשים שמנסות לנצל את הפקקים בכביש

תוכל אולי גם לנסות מאוורר נייד, מהסוג הזה שמתחבר לטלפון או עובד על בטריות, אם מצאת משהו מעניין שלח לינק

פורסם

כרגע הזול והמעניין היחידי זה המפוח למנגל, אני מאמין שאם אקטין אתהפתח יציאה שלו האוויר שיצא יהיה בעוצמה מספיק חזקה כדי להעיף את המים, מקסימום הפסדתי 15 שקל.

אם אתה רוצה לינק, תגיד.

• תוכן חדש...