Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הוחלף שמן גיר לשמן גיר מקורי לפני חודש בערך.

הרכב ממשיך להעביר הילוכים כמו שהעביר יחסית חלק במיוחד כשהוא חם.



 

חודש לפני ההחלפה נדלקה לי נורה של סימן קריאה בגיר והיה מן מכה חזקה של הגיר והוא נכנס לחרום להילוך שלישי, עצירה כיבוי והדלקה פותרת את הבעיה והיא לא חוזרת באותו יום.

 

עכשיו כשהמזג האוויר ניהיה קר הגיר נכנס למצב חרום בבוקר כבר 4 יום רצוף(בדרך כלל זה לפני שהוא משלב הילוך 4 ולפעמים אין מכה בכלל), כיבוי והדלקה ואין בעיה כל היום, רק לאחר עמידה ממושכת בלילה וכשקריר זה קורה, בקיץ לא היה.

יש עצות מה לעשות? יכול להיות השסתום(שסתומים)בעייתי?

  • ספונסר פורום
פורסם

אכן הסמפטום מתאים לשסתום וויסות לחץ שמן גיר לא תקין.

 

זה לא יחלוף מעצמו, יש צורך בהחלפת שסתומים.

 

אורן

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

 

עדכון קצר, הוחלף שסתום וויסות בגיר ונעשה ניקוי.

 

לאחר כל התהליך הוסף 4 וחצי ליטר שמן מקורי לגיר, נאמר לי שזאת הכמות שאמורה להיות האם תקין?

 

אני מחיפה אחרת הייתי קופץ לאורן.

פורסם

כן למה? הבעיה הייתה לפני ההחלפה של השמן, והייתה גם אחרי החלפה של השמן-ואז בוצע ניקוז לפי הוראות יצרן, ונעלמה כאשר הוחלף שסתום ונעשה ניקוי והוסף 4.5 קילו שמן.

פורסם

היי,

שסתום במרכזי עולה קרוב ל 300 שח + שמן 90 שח לליטר + עבודה יצא קרוב ל 1200.

הוחלף רק שסתום אחד אצלי.

 

אז מה כמות השמן שצריכה להכנס לאחר החלפה של השסתום? אצלי הכניסו 4.5 ליטר שמן ללא ניקוז.

×
×
  • תוכן חדש...