Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף לא לפרט איפה ולמה.

הבוס הציע שכרגע כיוון שהמצב הכלכלי של החברה בירידה לחודשים הקרובים, אקח חל"ת למשך חודשיים ואז אחזור לאותם תנאים כמו שאני מקבל עכשיו(שאני די מרוצה מהם ובכלל מהעבודה). אני עובד בחברה כשנה.

האם הייתם לוקחים את ההצעה או במהלך החודשיים הקרובים לחפש עבודה אחרת?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

יש כמה יתרונות וכמה חסרונות

אם אני זוכר נכון התשלום בגין החלת הוא עד 75% מהשכר.

תקופת החלת מורידה לך ימי זכאות מדמי אבטלה חופש שנתי הבראה ומחלה .

אין הפרשות לביטוח פנסיוני. לבדוק פרטנית.

ממליץ לצאת לחלת ובמקביל לחפש מקום עבודה חדש.

או ל"נצל" ימי מחלה שנותרו לך........

פורסם
יש כמה יתרונות וכמה חסרונות

אם אני זוכר נכון התשלום בגין החלת הוא עד 75% מהשכר.

תקופת החלת מורידה לך ימי זכאות מדמי אבטלה חופש שנתי הבראה ומחלה .

אין הפרשות לביטוח פנסיוני. לבדוק פרטנית.

חלת= חופשה ללא תשלום ,אז על איזה שכר אתה מדבר?.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
הוא מקבל שכר מהמדינה לא מהמעסיק.

Sent from my LG-H960

הכוונה לדמי אבטלה במהלך התקופה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אין דבר כזה. חופשה ללא תשלום כשמה כן היא.

זה לא אבטלה.

אני גם לא בטוח עד כמה מעסיק יכול להכריח את העובדים שלו לצאת לחל"ת. הוא כן יכול להוציא אותם לחופשה מרוכזת בתנאי שיש להם ימי חופשה.

נחכה לתגובה של חכמים ממני בדיני עבודה.

סוגיה מעניינת.

פורסם

אם אתה בחל"ת אתה לא זכאי לכלום משום מקום. אם המעביד נותן לך מכתב פיטורין ומחזיר אותך אחרי חודשיים אז היית מפוטר, קיבלת דמי אבטלה וחזרת לעבודה עם רצף זכויות כי לא היה נתק של יחסי עובד מעביד של 6 חודשים ומעלה.

אני במקום פות"ש מבקש מכתב פיטורין ואומר לו שנדבר עוד חודשיים כשמצב החברה ישתפר. אם עוד חודשיים אתה במקום יותר טוב אז לא חוזרים ואם לא אז כן. בכל מקרה עוד חודשיים דברו כמו שני אנשים חופשיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מי ערב לך שבעוד חודשיים מצב החברה ישתפר? אולי ירצו להאריך את החל"ת? אולי בכלל יחליטו לפטר אותך?

לא תהיה לך הכנסה בחודשיים האלו, אתה יכול לעמוד בזה?

לפי דעתי חל"ת משחק רק לטובת החברה.

כתבת שאתה מרוצה מהעבודה ולכן אני מניח שאתה רוצה לשמור על מקומך שם. אני מציע לך לדבר עם הבוס ולבדוק אפשרות לחלקיות משרה בזמן הזה, אפילו לרדת ליומיים בשבוע.

בכל מקרה הייתי מתחיל לחפש עבודה כי אולי תצטרך, והדברים האלו לוקחים זמן.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני במקום פות"ש מבקש מכתב פיטורין ואומר לו שנדבר עוד חודשיים כשמצב החברה ישתפר. אם עוד חודשיים אתה במקום יותר טוב אז לא חוזרים ואם לא אז כן. בכל מקרה עוד חודשיים דברו כמו שני אנשים חופשיים.

תומך בהצעה זו.

בכל מקרה, תחפש תחפש תחפש...

משכנתא זה קל

פורסם

הבוס הציע שכרגע כיוון שהמצב הכלכלי של החברה בירידה לחודשים הקרובים, אקח חל"ת למשך חודשיים ואז אחזור לאותם תנאים כמו שאני מקבל עכשיו

ובחודשיים האלה, מצידם תגווע ברעב.

חפש עבודה אחרת ומהר, גם אם זה אומר שתצטרך להתפטר ביוזמתך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תסרב ותבקש יפה פיטורין

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדיוק מה שנהג לילה כתב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...