Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אבא שלי עומד לפני רכישה של קאדילק DTS שנת 2008

נפח מנוע 4.5,

הרכב יובא לארץ ב2008 ,

לפני שאני מתקשר לכל החברות ביטוח לכל הצעת מחיר אשמח אם מישהו מכיר סוכן ביטוח שמתעסק עם רכבים שאין להם חלקי חילוף בארץ.

תודה מראש

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

זה לא שהסוכן מתעסק עם רכבים בלי חלקי חילוף, אלא החברה שתהיה מוכנה לבטח את הרכב. בסופו של דבר האחריות למציאת החלק תהיה על החברה ולא על הסוכן.

אני מכיר מישהו שקנה טיוטה קאמרי ביבוא אישי ועשו לו מקיף דרך ביטוח ישיר, אבל המוקדן שעשה לו את הביטוח לא יודע שום דבר מהחיים שלו ואחרי בירורים החליטו לבטל לו את הביטוח כי אין חלקים לרכב. אחרי שהוא בדק בעוד חברות ואף אחת לא רצתה לבטח, הוא הסתפק בצד ג' בלבד.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...