Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים - רנו 5 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
UPPPPPPPPPPPPPP

בקשה תגובות

ערב טוב אסף, ראשית מזל טוב על הרכב הראשון.

אני חושב שלפני שאתה משקיע כסף על החיצוניות של הרכב ,ובגלל שהוא חדש אצלך ,תעשה לו בדיקה כללית ואני לא אומר שחייב במוסך אך לפחות תבדוק את מצב הצמיגים,בלמים,בולמים ושאר דברים חיונים לנסיעה בטוחה ושקטה ורק לאחר שהכל תקין לך על היופי החיצוני ואני אומר זאת מפני שלא כל אחד מקבל ישר רכב חדש ולפעמים התקציב לא בשמים לכן אם תשקיע על שיפורי יופי וכאשר תתחיל לנהוג עליו תבחין שיש לו כמה ליקויים מכאנים ולא ישאר לך תקציב לתקן ואז תתחיל להרגיש לחוץ .

פורסם

תודב רבה על העצה.

תגיד לית בבקשה איך אני בודק את כל העניינים האלה

אני יודע ככה הברקסים (רפידות) חדשות לחלוטין

ושני בולמי זעזועים אחוריים מפירוק

בקשר למצב המנוע אני ממש ממש לא יודע האוטו עשה 83 אלף קילומטר הוטא שנת 91 גיר רגיל 5 הילוכים מנוע 1400 סמ"ק .

איזה טיפול אני יכול או אמור לעשות למנוע בשביל להישאר בראש שקט ולדעת שהוא עבר את הטיפול החשוב ???

ומה עוד אתה ממליץ לבדוק בבדיקה הכללית הזאת?

בעניין הצמיגים בם במצב ממש ממש טוב אבל יש לי עוד 4 ג'נטים + צמיגים במצב מצויין (לקחתי מאבא של חבר היה לו רנו אקספרס )

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אפפפפפ

בבקשה

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

חבוב, יש לי עצה לגבי השיפורים:

חצאיות צד מתעלות פלסטיק של תקשורת, ככה זה זול, וגם מכוער כמובן...

(אם אתה רוצה יפה, קח תעלה כזו, ותבנה עליה עם פיבר...)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חבוב, יש לי עצה לגבי השיפורים:

חצאיות צד מתעלות פלסטיק של תקשורת, ככה זה זול, וגם מכוער כמובן...

(אם אתה רוצה יפה, קח תעלה כזו, ותבנה עליה עם פיבר...)

תודה אחי אני מיכ רתא הרעיון הזה

אבל אני עושה את זה כבר עם תעלות אלומניום מגולוון בצבע לבן ככה שזה מתאים לי לאוטו

ויש לי איך לעשות את זה ממש ממש יפה

כשאני אתחיל אני אדאג לצלם הכל שלב שלב

עוד רעיונות בבקשה למי שיש.

פורסם

אין הרבה רעיונות, חוץ מהאמצעי זהירות:

אם אתה הולך לעבוד עם פיבר, תקפיד מאוד לעבוד עם משקפי מגן ונשמייה, החומר לא הכי בריא...

***עריכה***

זה עשוי לעזור קצת:

http://www.cardomain.com/memberpage/416981

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אין הרבה רעיונות, חוץ מהאמצעי זהירות:

אם אתה הולך לעבוד עם פיבר, תקפיד מאוד לעבוד עם משקפי מגן ונשמייה, החומר לא הכי בריא...

***עריכה***

זה עשוי לעזור קצת:

http://www.cardomain.com/memberpage/416981

וואו תודה רבה

וכמו שציינת "זה עשוי לעזור קצת:"

זה עשוי לעזור המוןןן

תודה רבה!!!

פורסם

אם אפשר מאיפה אתה?

אם יש לך איי סי קיו אז 216974953

או מסנג'ר [email protected]

פורסם

UPPPPPPPPPPPPPP

זה קצת לחוץ תגובות בבקשה...

פורסם

UPPPPPPPPP

בבקשה ממכם אנשים תגובות אני זקוק לעזרה קטנה בנושא הזה...

פורסם

אצלי באוטו זה מורכבים חצאיות(יש לי רנו 5 אתה בטח זוכר) והם מורכבים מתעלות מתכת של גבס אם אתה מכיר זה עמיד מאוד ויצא לי גם שזה בצבע של האוטו שלי (כסוף) הם תפוסים עם ברגים אבל לא רואים את הברגים

פורסם

בקשר לכל ההודעות שרשום בהן "אפ "וכדומה זה פשוט אח שלי הקטן

• תוכן חדש...