Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב קטן (בסגנון של יונדאי i10, סקודה פאביה, ניסאן מיקרה...).

גיר אוטומטי בלבד!

מעל שנת 2010.

קילומטראז' נמוך יחסית (בערך 16 אלף לשנה).

עדיפות לרכבים עם צריכת דלק נמוכה.

עד 30 אלף ש"ח.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אם היה לי 30000, לא הייתי משתהה ומתחיל לחפש טויוטה יאריס ידנית או הונדה ג'אז ידנית - עם העדפה ליאריס

לא סביר שתמצא יאריס משנת 2010 ומעלה ב30 אבל אל תפחד לקחת גם 2006-2009 מה שחשוב באמת זה הקילומטראז', מוכר פרטי ולא סוחר, ויד כמה שיותר נמוכה.

פורסם

כמו שכתבתי חייב גיר אוטומטי (רישיון נהיגה לאוטומט בלבד).

לא פרסמתי הודעה בפורום בשביל מודעות ספציפיות, אלא יותר מעוניין לדעת אילו דגמים עדיפים ולמה? טיפים חשובים בחיפוש?

הכי חשוב לי זה צריכת דלק נמוכה.

בנוסף, נתקלתי גם ברכבים בבעלות פרטית שנמכרים ע"י אוויס או חברות אחרות, לא ככ הבנתי איך זה בעלות פרטית מחברות שונות...

פורסם

הנסיעה בעיקר בעיר או מחוץ לעיר?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגמרי שכחתי - לדעתי האופציה הכימטובה באוטומט : סיריון מ2008 ומעלה. תמצא עם קילומטרז' נמוך אתה תתפנק. גם יאריס אוטומטי אמורה להיות טובה. לא סתם מוכרים אותה מעל המחירון. בכל מקרה מהסיריון עוד אמור להישאר לך עודף.מאז שדייהטסו עזבו את אירופה ולא מייבאים לארץ השוק נפל חזק.שים לב רק שאני "בראש" ללקנות אוטו ולשמור עליו עד לסיבוב מנוע האחרון שלו ככה שאם תרצה למכור אחר כך עדיף לדעתי היאריס.

אם אתה בעניין של הקטנות רק מתוך חסכון ולא מתוך חנייה -יונדאי אלנטרה מנוע 2000 בנזין, רכב מדהים ומפנק מאד תוכל להשיג ב20-25 אלף. המנוע 1600 לא מומלץ

פורסם

לדעתי אם הנסיעות מחוץ לעיר תבדוק פיגו 107,רכב מאוד חיסכוני מאוד,לא יקר לאחזקה,מנגד מנוע רועש ותא מטעןצקטן.

הייתי בודק גם את הסיאט מיי,תא מטען גדול יותר,צריכה להיות מעט גדולה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...