Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליביו (Liviur) רומן (Q-Pixel) ואנוכי מעוניינים לרכוש צבע באבקה במרוכז, ע"מ לצבוע את הג'אנטים שלנו!

הצבע הוא - אפור כהה (Graphite Gray, RAL 7024) באבקת פוליאסטר גלוס (70% גלוסי), שנראה בערך ככה:

7024_graphite_grey.jpg

אני משער שהצבע יראה שונה מעט בתוצאה הסופית...

הבעיה היא כזו - אבקות נמכרות בכמות היסטרית של 25 ק"ג ולא בכמויות קטנות. כדי לצבוע רביעיית ג'נטים צריך בערך 3 ק"ג צבע. לכן אנחנו מעוניינים לקנות בשיתוף עם כמה שיותר אנשים, 8 מקסימום.

ההצעה שנתנו לי באוניברקול בנתניה היא 826 ש"ח לקרטון של 25 ק"ג, דהינו 28 ש"ח לפני מע"מ לכל קילוגרם. אני מאוד אשמח לשמוע על עוד מקומות שמוכרים במחירים יותר זולים.

בהנחה ואנחנו קונים 4 אנשים, כל אחד משלם 207 ש"ח.

5 אנשים? כל אחד משלם 166 ש"ח, וכו'.

מי מעוניין להשתתף?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

סליחה שאני מתערב: אני לא רוצה לצבוע, רק לשאול: הרי לצביעה אלקטרוסטאטית צריך את המכונה וצריך התנור. האם יש לך אותם או שמצאת צבעי עם לב טוב שיעשה לך העבודה?

בכול מקרה שיהיה לכם בהצלחה.

פורסם

ליאור, בררתם לגבי העלויות מסביב כמו הסרת הצבע הקיים/ניקוי חול (אם רוצים/צריך)? צביעה מקצועית אצל מישהו שכבר צבע ג'נטים בעבר? (לא כל צבעי רכב יעשה את זה טוב).

בקיצור, תן פרטים נוספים, אולי אולי זה יהיה רלבנטי עבורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כמובן שאין לי ציוד, אנחנו נעזרים בגורם חיצוני שיצבע את הצביעה..

כרגע אני שם עין על חצם, זה מפעל לצביעה שנמצא ליד פ"ת.

מישהו מהפורום המליץ עליהם, הם מפעל גדול שעוסק בצביעה ונמצא ליד פ"ת. נשמעים מאוד מקצוענים, יש להם ציוד מאסיבי והם עושים את העבודה תוך דקות.

אותו הבחור (שברח לי שמו) - עלה לו אצלהם 200 ומשהו שקל לניקוי חול ולצביעה של 4 גלגלים, והוא היה מאוד מרוצה.

לדעתי הם מחייבים לפי דקת עבודה, אני אדבר איתם היום.

פורסם

אז עולה הכל בסביבות 400 שקל? :|

200 על הצבע ו200 נקוי ועבודה?

ויש לך אולי תמונה של ג'נט צבוע בצבע הזה או משהו דומה?..

וFIREBALL אחי בבקשה תענה לי להודעה הפרטית ששלחתי לך

פורסם

כמה תמונות של ג'אנטים בצבע גרפיט:

r40gphsm.jpgracinghart_cxmultipiece_gun_lg.jpgrhevo_s7_graphite_sm.jpg

לגבי האבקה, חשבתי שהמחיר מוגזם (במיוחד זכרתי שביררתי בעבר והמחיר הסופי לא אמור להיות כ"כ גבוה). מסתבר הבחור ההוא החליט לשחוט אותי במחיר, אז המשכתי בטלפונים ובירורים.

ביררתי היום עם אבקות דוד במגדל העמק.

יש להם במלאי והם מוכנים למכור RAL 7024 בכמות של 20 ק"ג, במחיר של 18 ש"ח לק"ג לפני מע"מ. סה"כ החבילה תעלה 421 ש"ח.

מה שמוזיל את העיסקה בצורה משמעותית!

ל-4 אנשים: 106 ש"ח כל אחד

ל-5 אנשים: 85 ש"ח כל אחד

הבעיה היא שהם במגדל העמק (צפון). מישהו גר באיזור ומתנדב לקנות מהם?

אגב, התקשרתי אליו כדי שינסה להשוות במחיר, הוא אמר פשוט "תקנה מהם" (וגם ידע מיהם מבלי שאמרתי לו). אני לא חושב שיש לו תרוץ למחיר מופקע כמו המחיר שהוא ביקש.

המחיר לניקוי חול וצביעה מן הסתם תלוי במקום שנעשה בו! קנה המידה הוא מאה וקצת שקל לניקוי ומאה וקצת שקל לצביעה. בייחד זה מאתיים ומשהו ש"ח ל-4 ג'אנטים.

מי מתנדב לברר לגבי עוד מקומות שמוכרים צבע באבקה, או עוד מקומות שצובעים באבקה ועושים ניקוי חול?

לאחר סינון שלי, היחיד באיזור המרכז הוא חצם! בדקתי כבר וסיננתי את טרילידור, ישפאר, גינט סנטר, צבע ששון, פלורמא צבע ואוטו קליניק חדרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דרוש דחוף מישהו מאיזור הצפון שיוכל לקנות את האבקה.

החנות שמוכרת את האבקה היא במגדל העמק!

אם מישהו נוסע באופן קבוע בין איזור הצפון למרכז (עבודה או צבא או משפחה), אשמח אם יוכל לקנות עבורי את חבילת הצבע ולהביאה לאזור המרכז.

מוכן לשלם סכום סימלי :wink:

נא ליצור קשר כאן או בה"פ.

פורסם
דרוש דחוף מישהו מאיזור הצפון שיוכל לקנות את האבקה.

אם שוטר יקרא את ההודעה הזו, הוא יבין משהו אחר ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רז יא קרוע :roflmao: רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך...

לאחר הרבה בירורים, הסתבר שיש בעיה לעשות צביעה באבקה לצבע אפור כהה.

הצבע הזה לא בשימוש סדיר, וע"מ להכין את פס היצור לצביעה באבקה בצבע חדש - יש לנקות את פס היצור מהצבע הקודם. זו פעולה של שעה שעתיים, מה שהופך את העסק ללא משתלם :?

הלכתי לחצם. הם עושים רושים מקצועני מאוד, ממש מפעל, וגם נחמדים בנוסף לכל. שמתי שם את הג'נטים שלי לניקוי בחול וצביעה רטובה (ז"א צביעה בצבע פוליארטן, אפור-כהה). כמו כן מסתבר שניקוי החול שלי יעלה יותר כי הג'נטים שלי נצבעו באבקה, וקשה להורידה. אז המחיר עבורי יהיה כנראה בין 180 ל-200 ש"ח לכל ג'אנט. העבודה תהיה מוכנה לפחות בעוד שבוע.

המחירים הם כדלקמן:

230 ש"ח לצביעה רטובה של 1 מ"ר

100 ש"ח לצביעה באבקה של 1 מ"ר

כל ג'אנט 14" הוא בערך חצי מ"ר (אז לדוגמה צביעה באבקה של 4 ג'נטים כאלו תעלה 200 ש"ח).

זה לא כולל את הצבע עצמו, אבל הוא די זניח במחיר.

ניקוי בחול עולה ככה 11 ש"ח לדקה - זה יוצא ככה 200 וקצת ש"ח לג'נטים "קלים", לי זה יעלה בסביבות 300 וקצת כי הג'נטים שלי צבועים באבקה וקשה להוריד אותה.

אם אתם רוצים לעשות ניקוי בחול, צביעה באבקה (רק בצבעים סטנדרטיים כמו לבן), או צביעה רטובה (בכל מיני צבעים, וראיתי שיש להם שם מגוון גדול במחסן) - שווה לקפוץ על ההזדמנות. הבחור בחצם אמר שאם נבוא כמה אנשים לעשות שם עבודות, הוא יתן הנחה במחיר!

בקיצור - אם אתם מעוניינים - פנו אלי בה"פ.

• תוכן חדש...