Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לא מזמן לראות דייהו נובירה על הכביש, ממש התרגשתי לראות שהחיה הזו לא נכחדה ויש עוד פראיירים בעולם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה מכרתי לא מעט מכוניות ב6 שנים האחרונות

יצא לי לראות רק אחת מהן

פגו 206 שהחזקתי 4 חודשים (רכב מקולל שפשוט לא הפסיק להתקלקל!) נקנתה מיד 1 בלי קילומטרים יחסית, זוג מבוגר, ופשוט לא הפסיקה להיכנס למוסך על שטויות! בסוף נמאס לי ממנה והחלטתי למכור אותה.

אחרי שנתיים וחצי, הגעתי עם האלמרה שהייתה לי לטיפול ואני רואה את אותה הפגו עומדת על הליפט עם מכסה מנוע מורם (אירוני משהו). ייאמר לזכותה שהייתה יפייפיה כמו בימים שהייתה אצלי, והמראה העלה בי טיפה של געגוע ( הצרפתייה הזאת מהנה הרבה יותר מהמקרר היפני)

פורסם

כן לא מזמן ראיתי ניסן אלמרה 99 שמכרתי לפני 5 שנים, עם אותו קונה שקנה ממני. לקח לי שניה וחצי לזהות שזה היה הרכב שלי.

יצא לי גם לראות 2 רכבים שהיו כמה שנים לפני של אבא שלי כחדשים, אחת מהם אחרי 12 שנים!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

פרנקוס ,

אורך החיים הממוצע של רכב הוא כ15-20 שנה. (פרט לרכבים מיוחדים כמובן )

כך שלטעון 10 שנים לאחר המכירה , נו .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...