Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם, שובצתי ביחידה לוחמת במילואים ובגלל שאני בן יחיד חתמתי על טפסי התנדבות כמו שעשיתי בסדיר, רק שהפעם בלי ההורים וקצין העיר וכו'.

לא מזמן עשיתי מילואים ועכשיו אני שוב מזומן, אני משוחרר שנה וקצת ויש לי המון דברים עכשיו על הראש, אני מעדיף להיות משובץ ביחידה עורפית כלשהי שעושה מילואים לעיתים רחוקות ואם בכלל, האם קיימת אופציה פשוטה ע"י ביטול חתימה של הבן יחיד? אם כן, איך ולמי אני פונה? אם לא, האם יש דרך שהיא לא "ראש בקיר" להתמודד עם צה"ל?

פורסם

אני לא יודע מה החוק קובע לגביך, אני רק יכול להגיד לך דבר אחד:

"אני מעדיף להיות משובץ ביחידה עורפית כלשהי שעושה מילואים לעיתים רחוקות ואם בכלל" - צר לי להגיד אבל תמשיך לחלום. אתה לא יודע איפה ישבצו אותך.

אני שייך לפלחי"ק של חטיבה לוחמת ומאז שהשתחררתי לפני שנה וחצי, מאז נובמבר 2015 קראו לי כבר 3 פעמים לאימונים.

חבר אחר ששייך לפלחי"ק של חטיבה אחרת גם נקרא איזה 3-4 פעמים בפרק זמן של קצת פחות משנתיים.

כמובן שזה לרוב נפל בעיתוי הכי לא מתאים.

כך שזה שאתה משובץ ביחידה לא קרבית לא אומר שלא יקראו לך הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תפנה לקצינת הקישור ותודיע שאתה מעוניין לבטל את ההתנדבות שלך. מצריך חתימה על טפסי ביטול התנדבות.

יתכן ויש אפשרות לבצע זאת דרך האתר האישי באינטרנט (אני כבר בפטור, כך שאינני יכול להיכנס ולבדוק).

לפי מה שהבנתי - ביטול נכנס לתוקף תוך 72 שעות.

http://bit.ly/2dbkuUP

פורסם

יש הרבה יחידות שעושות מילואים לעיתים רחוקות אם בכלל.

למשל יחידת מפיצים.

גג תרגול אחד בשנה, שזה חצי יום ללא מדים, לרוב התרגול הפיזי הוא פעם בשנתיים והתרגול בשנה לסירוגין הוא טלפוני בלבד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם תשובץ כתומך לחימה (ואת זה אין בעייה לעשות כבן יחיד) תעשה את אותה כמות מילואים ואפילו יותר כי תגיע כחלוץ ותישאר לפירוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה זה התפקיד הזה? המקבילה המילואימניקית למשק ממטרות?

לפני ימי הסלולר, אלו האנשים שהיו נוסעים לבסיס בחרום ומביאים צוים ומחלקים אותם לאנשים הביתה.

כיום נשאר רק תרגול פעם-פעמיים בשנה לודא שאתה קיים, יודע איפה הבסיס, ואיפה האנשים שאתה אחראי עליהם גרים.

פורסם

ניסית לדבר עם המפקדים? להסביר שהפעם יש לך בעיה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לפני ימי הסלולר, אלו האנשים שהיו נוסעים לבסיס בחרום ומביאים צוים ומחלקים אותם לאנשים הביתה.

כיום נשאר רק תרגול פעם-פעמיים בשנה לודא שאתה קיים, יודע איפה הבסיס, ואיפה האנשים שאתה אחראי עליהם גרים.

גם בימינו ישנם אנשים שלא מקבלים/בודקים/מתעלמים מ דואר, לא עונים לטלפון ובשעת מלחמה האפשרות היחידה שאפשר לוודא שקיבלו את צו8 זה מסירה ידנית.

כמו כן היחידה אחראית במהלך השנה לעדכון פרטי החיילים השייכים לאותו איזור הפצה כך שבשעת הצורך יהיה קל לזמן אותם וכמה שפחות טעויות בכתובת/טלפון וכו'

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תפנה לקצינת הקישור ותודיע שאתה מעוניין לבטל את ההתנדבות שלך. מצריך חתימה על טפסי ביטול התנדבות.

יתכן ויש אפשרות לבצע זאת דרך האתר האישי באינטרנט (אני כבר בפטור, כך שאינני יכול להיכנס ולבדוק).

לפי מה שהבנתי - ביטול נכנס לתוקף תוך 72 שעות.

http://bit.ly/2dbkuUP

שום דבר לא עובד באתר המקולקל שלהם, אף פעם.. אנסה ליצור קשר עם הקצינת קישור, למרות שאין לי מושג איך ומי זה

פורסם
שום דבר לא עובד באתר המקולקל שלהם, אף פעם.. אנסה ליצור קשר עם הקצינת קישור, למרות שאין לי מושג איך ומי זה

אם אינך יודע כיצד ליצור קשר עם משרד קישור - אז תפנה טלפונית לקצינת פניות ציבור - הם יתנו לך את מספר הטלפון של משרד הקישור לפי מ.א.

• תוכן חדש...