Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה הולך למכללה להנדסה, יש להם מכינה של מספר חודשים שעוברים בה על הבסיס במתמטיקה וקצת פיזיקה (מאמין שיש את זה ברוב מוסדות הלימוד). מומלץ לעשות אותה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תודה על התגובות חברה.

אני בן 25 וקצת. כך שזמן מאוד קריטי לי.

כדי ללמוד באונ' אצטרך להשקיע כעמט שנתיים ולהתחיל ללמוד באוק' 18.

נראה לי שמסלול במכללה מתאים לי יותר.

התנאים של האקדמית כוללים פיסיקה, מתמטיקה ופסיכומטרי 600. גם לשם אצטרך לשפר, אך אוכל ללמוד באוק' 17.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

התנאים האלה לא כל כך רחוקים מאוניברסיטה, שתהיה בעניין.

בשביל להתקבל למדמ"ח באחת מהאוניברסיטאות חשוב מתמטיקה בציון גבוה, פיזיקה יכולה להוות יתרון אך היא לא חובה, ופסיכומטרי? מן הסתם 600 לא יספיק. התקבלתי עם 80 במתמטיקה ב5 יחידות בבן גוריון. (ועם ציון פסיכומטרי שנושק ל700 וציון כמותי 142)

בבן גוריון למשל שמים דגש על הכמותי. אגב עם הנתונים האלה לא הייתי רחוק מקבלה לטכניון.

ככה שלהגיד שפשוט להתקבל זה לא, אבל אני יודע שיש אנשים עם נתונים נמוכים משלי שהתקבלו בשלבים מאוחרים של ההרשמה.

עם כל הכבוד לאקדמית תל אביב, אם אלו הדרישות שלהם, כבר הייתי מתאמץ ונכנס מקסימום בסמסטר אביב לאחת מהאוניברסיטאות הנחשבות בתעשייה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתחיל לבדוק איפה אתה עומד מבחינת המצב שלך בנושא של ממוצע בגרויות.

תנסה לשקלל את זה בהנחה שתקבל למשל 70/80 ב5 יחידות ותראה אם זה מתקרב לסף הקבלה.

אני יכול להגיד לך שממה ששמעתי אנשים התקבלו עם סכם כמותי של 706/708 אצלנו. (אבל זה היה בסוף)

כדי להתקבל בהתחלה הרף היה גבוה יותר.

לתוכנה צריך יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...