Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך שהאיבו 10 עדיין מתמודדת בכלל מול טכנולוגיה מעודכנת מצד אחד,מצד שני

מייצרת כל כך הרבה כיף ומקום טוב למעלה אחרי 7 שנים מתחילת ייצורה ועדיין

אי אפשר לא לאהוב אותה כרכב שעשועים...אני מאוהב.

לא שהSTI במקום רע,אבל עדיין רכבים עם הגה הידראולי מייצרים תקשורת לא רעה.

וגם פוקוס RS הגה חשמלי שכן יודע להגיש לנו תקשורת וכיף.

אין ספק בכלל שהפורד תהייה רכב פולחן!

שרק יביאו אותה לארץ כבר,לא בייבוא אישי.

פורסם
לא יביאו. השלמנו עם זה. והאמת? לא נורא.

השלמנו עם זה? אולי.

לא נורא? דווקא די נורא.

הייתי שוקל ברצינות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גזרו לה את הצורה על האינטריור ,ברור...אבל אך מעמידים אותה מולם הרי 7 שנים הרכב ללא שינוי

,אין בה כלום ומזל שיש הגה בכלל ולוח שעונים וזה בערך כל מה שיש.

ועדיין לנהוג בה זה כיף כנראה,אך הבחור אומר....אך לא קניתי אחת כזאת עד היום.

שי אתה צודק,זה נורא!

פורסם

שי, הרכב יקר מדי אם היה מגיע. לא חושב שזה שווה את המחיר. אני אישית מצאתי את הרכב שלדעתי הכי כיף שיכול להיות עד פורשה.

פורסם (נערך)
עושה רושם שלאחרונה יוצא לRS שם של רכב יותר ויתר מלאכותי, אולי לא אגדה כמו שחשבנו בהתחלה.

אגדות יש באגדות. השאלה אם החבילה טובה ומתאימה לך. בקונפיגורציה של האצ'בק שימושית עם 5 דלתות מה האלטרנטיבות הלא "מלאכותיות"? או המוצלחות יותר. יש, אבל ממש ממש מעט.

שי, הרכב יקר מדי אם היה מגיע. לא חושב שזה שווה את המחיר. אני אישית מצאתי את הרכב שלדעתי הכי כיף שיכול להיות עד פורשה.

לא הגיע אז אין דיון על מחיר. מה שמתאים לך אישית לא מתאים לכל אחד אחר. יש מי שצריך מושב אחורי, תא מטען או אפילו גג. מייבאים סיביק וגולף R, בימר , STI, M135, אאודי S3 וגם RS3, למה לא פוקוס RS, במה היא חריגה לרעה?

אגב, תתחדש ותהנה, אחלה בחירה, מחכה לפוסט חוו"ד.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

צודק לגבי המרצדס.

המגאן עם 3 דלתות. לא מספיק רצינית ;-)

פורסם
אגדות יש באגדות. השאלה אם החבילה טובה ומתאימה לך. בקונפיגורציה של האצ'בק שימושית עם 5 דלתות מה האלטרנטיבות הלא "מלאכותיות"? או המוצלחות יותר. יש, אבל ממש ממש מעט.

לא הגיע אז אין דיון על מחיר. מה שמתאים לך אישית לא מתאים לכל אחד אחר. יש מי שצריך מושב אחורי, תא מטען או אפילו גג. מייבאים סיביק וגולף R, בימר , STI, M135, אאודי S3 וגם RS3, למה לא פוקוס RS, במה היא חריגה לרעה?

אגב, תתחדש ותהנה, אחלה בחירה, מחכה לפוסט חוו"ד.

כן, יש עוד זמן. צריך למכור את הקורסה קודם.

אגב במה הפוקוס שונה, שייצרו סביבה כזה הייפ של רכב שנותן לך הכול, של רכב ששייך לזן שלא מייצרים כאלה כבר.

המדינה שלנו לא תקבל הקצאות לרכב שמאוד מאוד מבוקש בחו״ל ולפי הבנתי יש רשימות המתנה כאן עד מיסיסיפי.

פורסם

במה היא שונה?

לא נהגתי בה ולכן אני יכול להסתמך רק על קריאה. לא אקנה שום רכב על סמך קריאה בלבד.

בכל אופן, אם אתה בוחן אותה בהשוואה לאידאלים שלך אז אני מניח שבאמת זה חלום שמתנפץ.

אבל אם אתה שוקל רכישה אמיתית ואתה בוחן ראש מול ראש אותה מול האלטרנטיבות, אני בטוח שדברים מתחדדים, יתרונות וחסרונות, ייחוד מול מיינסטרים.

ובנתיים בכל המבחנים ההשוואתיים שקראתי היא יצאה טוב.

אז חלום היא לא, אבל במציאות היא כנראה אחד הפתרונות הראויים.

פורסם

היא שונה כי הציגו אותה כסוג של RACECAR יום יומית. רכב מסלול שבלחיצת כפתור הופך להנעה אחורית, וגם יכול לשמש כ-daily.

זאת בניגוד לS3, 135M או כל משהו בסגנון שזה סתם רכב חזק עם כיול שונה מהגרסאות הרגילות. הRS זה רכב שונה מהותית מכל פוקוס.

ובוודאי שאני משווה מול אידיאלים, כי בסופו של דבר אתה קונה רכב שאתה מחפש שייתן לך מענה כלשהו. מה שאתה מתאר זה סוג של התפשרות. לבחור בין מה שיש. אני אגב, לא אמרתי שהיא לא מספקת את הסחורה. אני פשוט אומר שההייפ שיצרו סביבה, קצת הוציא דברים מהקשרם וקצת הפריז ביכולות שלה מבחינת FUN. מבחינה ביצועית אני מניח שהיא אכן מכונת מסלול משומנת.

וגם אני אגב, כותב בשורות אלו מסקנות מקריאה וצפייה במבחני רכב. לא נהגתי בה.

• תוכן חדש...